fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De leukste reacties

Wat maakt kroeshaar.com zo speciaal? Zo uniek? Juist ja. Jij! Kroeshaar.com is een spiegel van wie wij zijn en van wie jij bent: een kleurrijk mens, gezegend met kroeshaar; haar waarmee jij de meest unieke kapsels mee kan maken. Jouw reacties en foto’s geven deze site een onvergelijkelijk karakter. Kijk zelf maar. Hier doe ik het graag voor.

 

Geachte mevrouw Liong-A-Kong.

 
Haidy

Hier een foto om mijn haargroei te vergelijken .
Vorig jaar, 30 juli , had ik een foto met twist voor jou gestuurd.


Die heb je nog steeds op jouw website. Deze foto is dus na 7 en een halve maand gemaakt .


Hier heb ik de Tui Smoothie gebruikt en daarna met de haarboter ingevet .

Ik heb onlangs uw boek gelezen en ik vond het heel goed geschreven, het is erg duidelijk, informatief en prettig om te lezen. Ik bewonder u enorm, vooral omdat er niet veel Surinamers zijn die boeken schrijven. Ik zie u als een soort voorbeeld, omdat u ondanks het niet echt iets met uw studie te maken heeft toch dit boek heeft geschreven heeft en iets doet aan de ontwikkeling van Surinamers en mensen met kroeshaar.

Respect
niecy

~~~~~~~<<<>>>~~~~~~

Allereerst mn complimenten voor je leuke site. Zeer inspirerend, ben bijna dagelijks op de site en kan niet wachten totdat mn haar weer volledig kroes.
Have a nice day!

~~~~~~~<<<>>>~~~~~~

Hallo Mireille,

Ik heb heel veel aan je boek en ik raad het iedereen aan om het te kopen. 

Groetjes Cecilia

~~~~~~~<<<>>>~~~~~~

Hoi Mireille,
Ik heb de producten ontvangen. Ik ben harstikke blij. Ik was zo verrast. Later ging ik kijken in mijn andere postvak en ondekte dat je me heb beantwoord. Hartstikke thanks ik ga mijn haren nu snel mee wassen. Bedankt nogmaals en god bless
Ruth

~~~~~~~<<<>>>~~~~~~

hai mireille
ik heb op u web site een bezoekje gebracht. ik vindt het een heel prachtige website.
MJ
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *