fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Verslagje over 400 years without a comb in Theater Unique

Twist Out in SurinameSuriname was ontzettend leuk, gezellig en succesvol. De documentaire “400 years without a comb” is beter ontvangen dan ik had mogen dromen. Uiteraard heeft het panel bestaande uit Henna Draaibar, Ivan Wijngaarde, Melissa Venetiaan en Verginia Asin een grote bijdrage geleverd en ik ben ze dan ook zeer erkentelijk.

Een van de leukste reacties op de avond vond ik die van Zarissa Windzak van De West die mij het volgende mailde:

Ik heb trouwens ook genoten van de avonden in theater Unique en kijk al uit naar de volgende kroeshaar- happening. Ik moet wel erbij vermelden dat de filmvoorstelling van 9 november me de uiteindelijke ‘push’ heeft gegeven om met een afro de straat op te gaan, wat ik nooit gedaan heb. Het moet dus inderdaad kunnen. Ongetwijfeld zal ik wat hoofden ( dan wel verbaasde) doen omkeren, maar dat hindert niet. Daarvoor in ieder geval bedankt.

Nou dank aan jou Zarissa, daar doe ik het namelijk voor. Het stuk dat Zarissa schreef voor De West kun je HIER op de site lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *