fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Jullie foto’s, reacties en commentaar op kroeshaar.com

Ingezonden: Helene
Ingezonden: Helene

Wat maakt kroeshaar.com zo speciaal? Zo uniek? Juist ja. Jij! Kroeshaar.com is een spiegel van wie wij zijn en van wie jij bent:

een kleurrijk mens, gezegend met kroeshaar;
haar waarmee jij de meest unieke kapsels mee kan maken.
Jouw reacties en foto’s geven deze site een onvergelijkelijk karakter. Kijk zelf maar. Hier doe ik het graag voor.
Alida: Dag mireille,
hierbij stuur ik een huidige foto van mijzelf. mijn haar is al bijna 15 maanden zo zonder los te maken. het begint nu ook al echt te locken. ik was het haar elke week, laat het dan twee dagen goed drogen en daarna draai ik ze een voor een met de loc boter. Tot nu toe gaat dit prima. Ik heb een keer mijn haar een klein beetje moeten knippen, omdat die punten een beetje feri waren, maar zoals je kunt zien eind goed al goed!

melhel.jpg

Ingezonden: Helene en Alida.

Monique: Ik ben heel erg lang niet meer geweest hierop, maar ik moet zeggen het is echt heel mooi geworden. Eerst waren de letters klein en hele andere opmaak. Nu is het gewoon mooier en ik zie dat er heel veel andere dingen erbij zijn gekomen zoals foto-album en haar-dagboeken en veel meer producten. Het nodigt je echt goed uit iets te bestellen. en dat ben ik ook van plan te doen. maar daar heb ik je al een mail over gestuurd. Mijn complimenten voor de site Mireille
Doei

Helene: Ik heb extensions, ben er zo blij, eindelijk eens wat anders. Ik stuur er wel eventjes een foto bij, vind u misschien leuk!
Zou u die foto op uw site bij kroeskids willen zetten?
Doeidoei

Marian:
Wat een goede en mooie uitgebreide website. Wat was ik blij met de flexible rollers, ik kan ze moeilijk elders vinden.

Hoi Kroesede´s,
Altijd weer leuk jouw nieuwsbrief te ontvangen. De column over dat je wit wil zijn als je je haar glad of curly draagt, vind ik ook maar gek. In jouw uitleg over de westerse invloeden, daar kan ik mij invinden. Ook onze ouders konden het niet aan om ons haar elke dag weer te kammen en ons netjes tussen aanhaaltekens voor de dag te laten verschijnen. Ik merk nu wel dat vele van ons ons natuurlijk haar beter gaan waarderen en verzorgen. Gelukkig zijn er nu ook vle rolmodellen, waarvan jij ook een bent. Mireille, ga zo door en ook op dit mailadres ontvang ik graag ook jouw nieuwsbrief. Groetjes, blesies en kraktie van sheila

Haidy: Hallo Mireille,
Dank je voor de snelle levering en het presentje.Ik maak er gebruik van
goed product. A.s. woensdag ga ik m’n haar doen ben erg benieuwd.

Hello mireille,
I got the package today ,and i just want to say thank you for helping me put a smile on my girlfriend ‘s face. So thank you once again. And thanks for the gift in the package.

melis.jpg

Wat maakt kroeshaar.com zo speciaal? Zo uniek? Juist ja. Jij! Kroeshaar.com is een spiegel van wie wij zijn en van wie jij bent:
een kleurrijk mens, gezegend met kroeshaar;
haar waarmee jij de meest unieke kapsels mee kan maken.
Jouw reacties en foto’s geven deze site een onvergelijkelijk karakter. Kijk zelf maar. Hier doe ik het graag voor.
Sandra: Hallo,
De vernieuwde site ziet er goed uit.
Mijn dochter ( Melissa Alicya, 30-8-2002)) staat verschillende keren bij jullie op de site, en ik heb weer een leuke foto van haar.
Ik hoop dat je die ook wilt plaatsen. De fotograaf kwam op de peuterspeelzaal, vandaar dat ik wat leuke twists gemaakt heb.

Sheila: Hoi everybody,
het blijft leuk naar de site van kroeshaar.com te kijken en natuurlijk ook het lezen van de mooie intervieuws en reacties. Astrid Belliot. Jou ken ik ook. Jij had al heel lang de bewusheid van kroeshaar en droeg het ook kroes toen iedereen het glad maakte. Ik sta met een foto op deze site. Leuk om ook bekenden tegen te komen bij jou, Mireille. Keep up your good work!!! Tot de volgende nieuwsbrief!!!

Hallo Mireille,
Mijn naam is Marjorie, uit Baarn. Allereerst wil ik jou complimenteren met jou geweldige site. Ik zie telkens weer positieve veranderingen.

Hortencia: Grangtangie voor het geschenk.

Jessica:
Nou, ik weet niet wat jij met die mensen van de post hebt gedaan hoor!!!
Mijn vriend kwam aanlopen met een pakketje van kroeshaarshop. Dus ik zeg al direct, die is veel te snel, misschien is dat het pakketje van de vorige keer wel, die ze ineens ergens hebben gevonden bij het opruimen van de zooi van die vakantiekrachten, of het lag nog ergens achterin een laadruim van een vliegtuig ofzo??
Maar hij scheurt het open en want denk je: het is greoon echt dezelfde bestelling die ik die week nog gedaan heb.

Ik denk dat ze nog nooit zo snel iets via de internationale post hebben verzonden, zelfs UPS en dat soort services krijgen heb zo snel niet voor elkaar. Ik denk dat het er donderdag of vrijdag al was!!! (volgens mij vrijdag, maar ik weet het niet zeker)

Affijn, zo zie je maar: de ene keer duurt het zolang dat het in de tijd is blijven hangen, en de andere keer komt het zelfs eerder dan verzenden met de allerduurste postverzendingsmogelijkheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *