fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Vergeet “bad hair days”

Voor de meeste mensen duurt het even, maar als je eenmaal gewend bent aan kroeshaar en weet hoe je ermee moet omgaan kan je werkelijk alle kanten uit.

Zelfs “bad hair days” gaan tot het verleden behoren. Echt waar. Het enige wat je nodig hebt zijn een beetje fantasie en wat accesoires. Duur hoeft het allemaal ook niet te zijn. Elke maand is er wel een leuk, handig iets te verkijgen voor 1 euro in de De Kroeshaar Webshop, speciaal voor Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar en verder varieren de prijzen van 3 tot en met 15 euro. Voor elk wat wils dus.

 Ongekamd kroeshaar

going natural silky shea hair butterHaal je uit de vlechten, knotsjes of waar je ook mee slaapt.

Uiteraard is het belangrijk dat je haar lekker zacht en soepel aanvoelt. Dat doe je met de Silky Shea Haarboter,  de Curly Twistout Haar Cream of beiden. Het is van fundamenteel belang om het haar gezond te houden en te laten groeien.

Je haar opsteken kan op ontelbare manieren. Begin met je haar los te maken. Als je het leuk vindt kan je een scheiding maken. Dit kan midden- of zijscheiding zijn en als je heel handig ben kan je zelfs een zigzag scheiding maken. Mijn haar was in 2 vlechten dus een middenscheiding was er al en dat heb ik zo gelaten. Breng vervolgens alle haar bijeen op je kruin en gebruik een elastische haarband om de krulletjes bijelkaar te houden.

 

clip2.jpgclip2.jpg
Maak het clipje open en schuif het in je haar.
Is het clipje op de juiste plek, klik het dan dicht en klaar is kees

Gelukkig hoef je geen bad hair day te hebben om deze sierclips te gebruiken. Ze zijn niet alleen ontzettend handig om dat ene krulletje op z’n plek te houden, ze sieren gewoon elk kapsel.

updo1-.jpgarmband.jpg
De kralenband vrolijkt het geheel op met wat kleur. Was in de aanbieding voor 1 euro.

Breng vervolgens alle haar bijeen op je kruin en gebruik een elastische haarband om de krulletjes bijelkaar te houden. De kralenband is redelijk ruim. Om het wat houvast te geven kan je een extra band om het haar doen of gewoon een overgebleven reepje stof ombinden. Dit creeert ook hoogte en volume. Doe de kralenband om en viola! Je kan er zo vast mee door.

metclip1.jpg

Een andere variant is om een rol te maken. Breng alle haar naar een kant, vouw de punten naar binnen en rol het haar verder totdat je bij de hoofdhuid bent gekomen en niet verder kan. De Dubbele haarkammen zijn heel handig om de rol bij mekaar te houden.

metclip2.jpgmetclip3.jpg

De dubbele kammen zijn middels elastische banden, versierd met mooie kralen, aan elkaar verbonden. Dit maakt het erg makkelijk om het haar chique op te steken. Steek de ene kam links in, trek de kralen over de rol en steek de andere kam rechts in.

clipachter.jpgbol.jpg

Makkelijker kan het haast niet.

Vergeet bad hair days! Check de webshop voor elk van deze accessoires om je te helpen:

 

going natural hair products full packagel
De Kroeshaar Webshop 
speciaal voor Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *