fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Sabrina Starke in de finale in New York

Sabrina Starke in de finale in New York
Sabrina Starke in de finale in New York

De De Talent Night winnen is al een hele prestatie opzich. Om ook nog in de finale te staan van Amateur Night in Apollo is echt geweldig.

Voor degenen die geen idee hebben van wat Amateur Night is, het is bijna hetzelfde als de Talent Night in Nederland. Deze is namelijk afgeleid van de Amateur Night die sinds 1934 in het historische Apollo theater in New York wordt gehouden. Elke woensdag avond mogen onbekenden hun talenten showen terwijl het publiek bepaalt wie in de finale komt. Ruimte om erin te komen of een fout te herstellen is er niet want het publiek is niet makkelijk. Binnen 10 seconden kan het voorbij zijn.
Niet voor Sabrina dus. Ze kwam zag en overwon met een niet al te makkelijk nummer Day and Night van Ray Charles. Notabene zonder eigen publiek. Daarnaast heeft ze ook nog even als gast opgetreden in een populair restaurant genaamd Boom, in Manhattan.

DSC_0437.JPGIn december komt ze weer naar New York. Hopelijk kunnen een paar Surinaamse Newyorkers haar dit keer wel aanvuren. Woon je in New York of ben je tegen die tijd hier, stuur mij een mailtje.

http://www.mtnl.nl/site/winmed/bruja/38bruja-sabrina.asx

Maar voor het zover is kun je Sabrina live bewonderen in de finale van de Grote Prijs van Nederland op 9 december in de Melkweg in Amsterdam. Naast de overwinning maakt zij ook kans op de PUBLIEKSPRIJS. Ben je inmiddels ook zo onder de indruk van deze geweldige Singer/Songwriter stem dan op haar via http://www.grolschgroteprijs.nl. Het zou te gek zijn als ze ook deze prijs in de wacht zou slepen.

HOE KUN JE STEMMEN?
Ga naar www.grolschgroteprijs.nl en klik op de groene ster rechtsboven.
Vervolgens ga je naar categorie Singer/Songwriter,vul daar dan je emailadres in.
Daarna krijg je in je postvak een mail met een link die je dan kunt bevestigen, en de rest spreekt voor zich.

MTNL heeft een speciale reportage gemaakt van Sabrina in New York: http://www.mtnl.nl/read/4422

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *