fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Transformatie van relaxed naar kroes

Transformatie van relaxed naar kroes
Transformatie van relaxed naar kroes

Hoewel mijn gerelaxed haar er redelijk uitziet is het behoorlijk dun. Tot 2 keer een touch up ging het altijd redelijk. Daarna brak mijn haar in het midden af. Het hele gerelaxte deel brak en het deel dat kroes was bleef over.

 Vandaar mijn “camouflage” stijl motjo koemba’s. Kleine vlechtjes naar binnen stoppen. Mijn haar was in het midden, echt midden op mijn hoofd, helemaal afgebroken.

extensions1.jpg

Af en aan heb ik met deze stijl gelopen. Ook variaties hierop zoals bantu knots heb ik gedragen. Meestal hield ik ze zo een 3 weken in. Daarna maakte ik ze los, gaf ik mijn haar een wasbeurt compleet met een deep conditioner en dan herhaalde ik de stijl of deed een variant daarop. In deze tijd heeft mijn haar de snelste groei doorgemaakt.

Extensions

Ook extensions heb ik veel gedragen. Deze extensions waren voor mij ideaal omdat ze niet tot het einde gevlochten hoeven te worden. Dat reduceert de tijd bij de kapper behoorlijk. Voor degenen die het nog niet wisten ik ben heel erg ongeduldig. Maar niet alleen dat deze vlechten blijven lang goed, eigenlijk hoe langer ze blijven zitten hoe mooier het wordt. Maar na 3 maanden moet je ze echt eruit halen je weet wel wat er anders gebeurt(zie mijn boek).

Deze stijl is wash and go, je kan zoveel sporten als je wil, regen of zonneschijn, je haar zit minstens 2 maanden goed.

Het eruit halen was wel even wennen, maar ook daar ben ik nu bedreven in en eerlijk gezegd zelfs toen had ik het er voor over.

Gelukkig is er nu niet allen de hele Going Natural Hair Care productenlijn, maar ook het boek om je op weg te helpen: Van Chemisch Glad naar Natuurlijk Kroeshaar

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *