fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Fun met vlechten, box braids voor kroeshaar en krullen

Even pauze. Na zoveel verschillende kapsels achter elkaar wil mijn haar wel een paar maanden rust. vandaar dus: vlechten!

 braids1c.jpgbraids1a.jpg

Losse vlechten

Wauw wat heb ik mijn vlechten gemist. Toen ik besloot te stoppen met relaxen heb ik dit veel extensions gedragen omdat ik niet zo goed wist wat ik met mijn eigen haar aan moest. In het begin waren het nog volledige vlechten, helemaal tot het einde gevlochten. Totdat ik deze ondekte waarbij de extensions een stukje verder dan je eigen haar gevlochten worden. De rest van de extensie kan gewoon los hangen. Voor mij was dit nog beter. De vlechttijd werd met de helft gereduceerd. Ideaal.

up1.jpgbraidsback.jpgbraidsup.jpg

Opgestoken

Dit is echt een get-up-and-go zorgeloos kapsel. De verzorging is zo makkelijk. Wekelijks gewoon “wassen” dwz niet met een conditioner, maar met de Going Natural Kruiden Shampoo. Als je vlechten met extensies met een gewone shampoo wast, laat het vaak resten achter. Hoewel je eigen haar beschermd is door de extensies blijft de shampoo tussen het haar en de extensies inzitten. Gelukkig is er genoeg shampoo op voorraad.

Ook heel belangrijk is de Scalp Conditioning Spray. Deze gaat een droge hoofdhuid en schilvers tegen. Ook stimulleert het de haargroei door de haarwortels te verwennen met kruiiden en mineralen. Dat vergeet ik wel eens maar mijn hoofdhuid vraagt er dan ongeduldig naar. Nog voordat mijn hoofd een begint te jeuken helpt de Scalp Conditioning Spray. Lekker met je hoofd onder de douche of een hot-oil-treatment doen ook wonderen. 

going natural hair products full packagel
De Kroeshaar Webshop 
speciaal voor Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *