fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Recenties

Hier kun je zien wat de lezers van kroeshaar vinden. Ook jouw reactie is welkom.

 

Stuur een mailtje naar info@kroeshaar.com.

Eindelijk!
8 juni 2003 Zaandam, Nederland G. Pengel

Eindelijk een boek over kroeshaar in het Nederlands. Toen ik in Den Haag in de jaren zestig opgroeide wist de kapper niet wat hij met mijn haar aan moest. Na het lezen van dit boek wel. Er zijn gelukkig nu vele black hair kappers, maar het boek Kroeshaar geeft lezers een hele goede achtergrond om bij de kapper hun wensen onder woorden te brengen. Het leest heel gemakkelijk en het is zeer informatief, dus ik ben blij dat ik het boek gekocht heb.

Niet alleen voor mensen met kroeshaar
25 december 2003 Judy Koot

Dit boek laat praktisch en overzichtelijk zien wat er allemaal mogelijk is met kroeshaar. Het geeft korte informatie over de geschiedenis van kroeshaar en een anatomieles over hoe haar in elkaar zit, maar vooral: het laat je zien hoe je zelf bepaalde kapsels kunt (laten) doen en hoe je je haar kunt verzorgen. Het geeft een goede basis van waaruit je je verder kunt verdiepen in Afrikaanse haarstijlen. Ook zeer geschikt voor mensen die géén kroeshaar hebben (zoals ikzelf) en meer willen weten over deze prachtige kapsels; ook mensen met stijl of gewoon krullend haar kunnen deze kennis toepassen.

* Kennis is macht *
21 juli 2003 Amsterdam, Nederland R. Vriesde

Met Kroeshaar is eindelijk de kloof tussen werkelijkheid en perceptie gedicht. Dit boek toont je vooraf de nadelen van chemische behandelingen. De auteur gaat daarna een stapje verder en laat zien hoe je zonder chemische middelen toch ‘chemistry’ in je kapsel brengt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *