fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De veelzijdigheid van Kroeshaar

mireille liong Afro1

De meeste mensen met kroeshaar relaxen om het haar glad te maken en “representatief” voor de dag te komen. Gerelaxed haar is echter ergonderhoudsgevoelig en de kans dat het haar door deze chemische haarbehandeling breekt is groot. Nadat mijn natuurlijke bos kroeshaar voor de zoveelste keer tot het minimum was gereduceerd, heb ik besloten de natuur z’n gang te laten gaan en mijn haar gewoon kroes te dragen. 

Maar wat doe je met kroeshaar, hoe behandel je kroeshaar? Een hele zoektocht, maar de mogelijkheden bleken legio. Opzoek naar het ideale kapsel, minimale tijdsbesteding, maximaal resultaat, zoiets als wake up and go, heb ik bijna allesuitgeprobeerd, vlechten, Kwi-Kwi ba(Visgraat), de wave, noem maar op. Het boek Kroeshaar; wat je moet weten en meer, geeft uitleg over de verzorging en de pro’s en cons van elke haarstijl, van de relaxer van Maureen du Toit tot en met de Dreadlocks van Davids.

Lees ook Mijn Kroeshaar verhaal

twists mireille

Twists
Mijn dagelijkse coup

<— 

twist out mireille

Twist out
voor de variatie

<—

Twist variatie
casual

—>

twists wrap mireille

Cornrows
even heel anders

—>

flattwists03 original

 
Voor kroeshaar producten bezoek de Kroeshaar Webshop

going natural hair products full packagel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *