fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Flaptekst van het boek Kroeshaar wat je moet weten en meer

mireille twist outKroeshaar beleeft een ware revival. Mede door slechte ervaringen met chemische haarproducten, zoals de relaxer, gaan steeds meer vrouwen over op natuurlijke kapsels. Ook bij mannen zien we dreadlocks, afro’s en zelfs cornrows. Een interessante ontwikkeling die vragen oproept.

Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk met kroeshaar, hoe maak je al die kapsels en hoe verzorg je kroeshaar? De mogelijkheden blijken legio en de wetenschappelijke feiten verrassend.
Kroeshaar is het meest breekbare haartype en toch erg veelzijdig.

Het boek is gebaseerd op divers wetenschappelijk onderzoek en geeft uitleg over de verzorging en de veelzijdigheid van kroeshaar. Van de chemische relaxer tot en met kroese kapsels zoals dreadlocks en invlechten komen aan bod.

De schrijfster, Drs. Mireille Liong-A-Kong is opgegroeid in Suriname en heeft Informatica gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Kroeshaar heeft ze geschreven tijdens haar verblijf in New York, als afwisseling op haar carrière in de Informatie Technologie. Als aanvulling op het boek heeft ze ook deze website ontworpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *