fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Uitnodiging voor de publicatie van het eerste booek over Kroeshaar

uitnodiging boekpresentatie 2003 kroeshaar

KROESHAAR
Wat is kroeshaar eigenlijk? Waarom groeit kroeshaar niet? Hoe werkt een relaxer? 

Het eerste Nederlandse boek over Kroeshaar is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en beantwoordt al dit soort vragen. 
De boekpresentatie is op 9 maart om 11:30 in de Koningskerk in Amsterdam en jij kunt erbij zijn. 

Flaptekst 

Kroeshaar beleeft een ware revival. Mede door slechte ervaringen met chemische haarproducten, zoals de relaxer, gaan steeds meer vrouwen over op natuurlijke kapsels. Ook bij mannen zien we dreadlocks, afro’s en zelfs cornrows. Een interessante ontwikkeling die vragen oproept. Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk met kroeshaar, hoe maak je al die kapsels en hoe verzorg je kroeshaar? De mogelijkheden blijken legio en de wetenschappelijke feiten verrassend. Kroeshaar is het meest breekbare haartype en toch erg veelzijdig.

Het boek is gebaseerd op divers wetenschappelijk onderzoek en geeft uitleg over de verzorging en de veelzijdigheid van kroeshaar. Van de chemische relaxer tot en met kroese kapsels zoals dreadlocks en invlechten komen aan bod. 

De schrijfster, Mireille Liong-A-Kong is opgegroeid in Suriname  en heeft  Informatica gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Kroeshaar heeft ze geschreven tijdens haar verblijf in New York, als afwisseling op haar carrière in de Informatie Technologie. Als aanvulling op het boek heeft ze ook de website: http://kroeshaar.com ontworpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *