fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Foto verslag van de 1ste natural hair en beauty expo op Curaçao

 

De Tentoonstelling, Slecht Haar Ontworteld maakt furore op Curaçao met Surinaamse Kapsels

Na meer dan 20 jaar landde ik weer op Curaçao op uitnodiging van Marlynella Conception van Kuralicious om met mijn tentoonstelling Slecht Haar Ontworteld, het eerste natural hair evenment op Curaçao te openen. Uiteraard was er veel veranderd, maar wat hezelfde was, was het heerlijke tropische gevoel bijna net als in Suriname. Mensen zijn er super vriendelijk en zo ontzettend gastvrij, het eiland is verrassend kleurig en de funchie verrukkelijk. Wat wil je nog meer?

Aangezien ik er na zoveel jaar weer was heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om een aantal extra dagen als vakantie aan mijn verblijf vast te plakken. Een wereld beslissing. Bekijk het fotoverslag dan begrijp je waarom.

Dit was slechts de eerste Kuralicious. Marlynella is nog veel meer van plan. Ik hoop van harte dat jullie er volgend jaar bij kunnen zijn. 

Lees ook: Bad Hair Uprooted a great success at Kuralcious Curaçao

Bij deze ook een aantal videosDreadlocks on curacao mireille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *