fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Going Natural Treatment voor zwemmers met kroes of krullend haar

Beste Mireille, ik heb 2 meisjes, een tweeling en we hebben gemengd krullend haar. De meiden zitten nu al langer dan 1 jaar op zwemles en hun haar is echt heel veel gesneden wat ik zo erg vind. Kan ik de Going Natural Haarproducten gebruiken om het haar weer te laten groeien en in welke combinatie zou ik dat het beste kunnen doen?

large showercap VOOR TREATMENT VOOR ZWEMMERS MET KROES OF KRULLEND HAAR
Tune in: Kroeshaar Live! en stel ook jouw vragen: Zondag 2 uur Surinaamse tijd – 6 uur Nederlandse tijd.

De vraag over hoe het kroeshaar en krullen te beschermen tijdens het zwemmen, heb ik al eerder beantwoord in het artikel Wat doe je tegen chloor in kroeshaar? Nu beantwoord ik de vraag live op facebook wat uitgebreider omdat het haar van haar tweeling ook gesneden is, maar hier in het kort antwoord op haar vragen.

Aller eerst geldt deze gouden tip nog steeds: Maak voor het zwemmen jouw haar nat. Ga met jouw krullen onder de douche zodat het chloor niet direct een aanslag op het haar kan plegen.

Daarnaast raad ik aan om ook de Going Natural No more Knots volledig op het haar te sprayen als extra bescherming voor het haar en ervoor te zorgen dat het haar makkelijker kambaar is na het zwemmen. Dit moet je zeker niet nalaten wanneer je zonder badmuts zwemt, wat sowieso af te raden is.

Een Conditioning Treatment voor zwemmers

Aangezien het haar van jouw dochters behoorlijk gesneden is, raad ik je de volgende conditioning treatment aan voor zwemmers.

Spray voor het zwemmen het haar vol met de Going Natural scalp conditioning spray. Doe daar een plastic zak overheen en daarna vervolgens een badmuts op.

Deze combinatie zorgt niet alleen voor het beschermen van de haarstrengen tijdens het zwemmen, het is ook een automatische conditioning treatment voor elk type kroeshaar en krullend haar.

Door de activiteit tijdens het zwemmen komt hitte van de hoofdhuid vrij. Dat is alles wat de Going Natural Scalp Conditioning Spray nodig heeft om z’n werk te doen, want de hitte blijft door de plastic zak en de badmuts gevangen. De hitte zorgt ervoor dat de ingredienten in actie komen en opgenomen worden door het haar. Kroeshaar en krullen worden hierdoor gevoed en versterkt.

Was na het zwemmen het haar met de Going Natural herbal shampoo en condition het haar met de de Going Natural detox conditioner. Deze zal het haar niet alleen diep reinigen, maar ook een gezonde boost en glans geven. Wissel wekelijks af met de Going Natural Deep Moisturizing Conditioner. Dus om en om, een week conditionen met de Detox en de andere week met de Deep conditioner.

Gebruik voor het stijlen de Silky Shea haarboter en viola. Het verschil zal meteen voelbaar zijn.

Tune in: Kroeshaar Live! Zondag 2 uur Surinaamse tijd – 6 uur Nederlandse tijd.

 

Shop Haarproducten voor Kroeshaar en Krullend Haar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *