fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Flat Twists met spiraal krullen als pony; een opvallend mooi kapsel

Voor een speciale gelegenheid moet een kapsel niet alleen bij jouw gezicht passen of er gewoon goed uit zien, nee het moet absoluut een eyecatcher zijn. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Vandaar dat ik voor dit komend feest seizoen hulp ingeroepen van een aantal specialisten, die jullie maar al te graag inspireren met handige tips en prachtige kapsels.

Flat Twists met spiraal krullen voor kroeshaar en krullend haar
Producten verkrijgbaar in de WebShop

Bij deze de Flat Twists met Spiraalkrullen, een kapsel gemaakt door de talentvolle Alta Gracia. Deze ervaren kapster uit Suriname richt zich niet alleen op mooie kapsels maar ook en vooral op de gezondheid van kroeshaar.

Aangezien gezonde haarstrengen essentieel zijn voor mooi haar, is gezonheid deze kapster’s eerste focus. Het is dan ook niet toevallig dat Alta Gracia kiest om gebruik te maken van de Going Natural Hair Care producten.

De Going Natural Going Natural Clean Start is zoals de naam zegt een Detox behandeling die iedere kroese krul nieuw leven inblaast en een gezonde glans geeft, door de haarstrengen van binnenuit te voeden en zodoende af te rekenen met droog en beschadigd haar.

Als de haarstrengen eenmaal tot leven gekomen zijn door de Going Natural Hair Care vitaminen en mineralen, zullen ze zelf aangeven dat ze maar al te graag in model gebracht willen worden. Je bent dan helemaal klaar om de show te stelen en menig hoofd te doen draaien met een prachtig, gezond, blij en ook nog heerlijk geurend kapsel.

De Stijl

De Flat twists elegant afgewerkt met spiraalkrullen kan iedereen opzoek naar een prachtig kapsel redding brengen want het geeft een betoverend mooie uitstraling die je ongetwijfeld de koningin van welk evenement ook zal maken. Als, en wanneer je van plan bent de stap te maken om voor dit kapsel te kiezen, bel dan eerst Alta Gracia om een afspraak te maken en houdt er rekening mee dat het ongeveer vier uren tijd zal kosten.

Alhoewel het haar van het huidige model op schouder lengte en erg dik is, hoeft jou kroeshaar of zelfs krullen, niet zo lang en dik te zijn. Deze natuurlijke haardracht staat een ieder die de tijd en aandacht er voor over heeft.

De Flat Twists beginnen achter in de nek en lopen in harmonische banen naar voren om het haar te eindigen flaterende eleagante krullen die niet alleen de schoonheid van het haar tonene, maar ook het gezicht sieren.

Het kapsel blijft ongeveer drie weken goed zitten. Zorg ervoor dat je de Scalp Conditioning Spray gebruikt om de hoofdhuid gezond te houden en te voorkomen dat je hoofdhuid schilvers krijgt en droog aan gaat voelen.

De spiraalkrullen houd je mooi door het maken van bantu haarrbolletjes met een beetje Silky Shea Haarboter, elke avond voor het slapen gaan.

Laat vooral weten wat je van dit kapsel vindt en mocht je het uitproberen, laat ons het weten!

flat twists curls coils going natural hair care side

Flat Twists met spiraal krullen voor kroeshaar en krullend haar

 Flat Twists met spiraal krullen voor kroeshaar en krullend haar

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *