fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar Live! Stel vragen en maak kans op gratis producten

Wil je gratis producten uitproberen of heb je vragen over kroeshaar, producten, braidlocs en meer, dan kun je ze vanaf nu live stellen via de video uitzending van Going-Natural.

Hoe dat werkt? Heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is te browsen naar op zondag 18:00 naar @ BlackFollicles.

Wat deze video uitzending super speciaal maakt is dat je commentaar kan geven en vragen kan stellen tijdens de uitzending. Ook kan ik meteen reageren en antwoord geven. Het aller leukste is dat je hartjes geven als compliment als je iets leuk vindt. Om te kunnen reageren moet je wel via een smart phone de uitzending bijwonen maar de pagina werkt heel goed als wegwijzer.

Nu hoop dat jullie allemaal gaan kijken naar de allereerste live uitzending van Going Natural, waar ook gratis producten zullen worden weggeven.

Als je er zeker bij wil zijn kun je me nu al op Twitter volgen dan ontvang je een tweet vlak voor de uitzending: https://twitter.com/blackfollicles

Komende Updates

Bestellen via de site blijkt niet voor iedereen even makkelijk. Daarom ben ik van start gegaan met een rigoreuze herverbouwing van de kroeshaar webshop. Met de nieuwe huidige sociale technologische ontwikkelingen kun je er van opaan dat het super wordt! Ik kan nog niet alles prijs geven maar het wordt wereld’s eerste Social Cyber Shop. Stay tuned!

Braidlocs

Ik heb het niet echt via youtube bijgehouden maar mijn haar is inderdaad aardig gegroeid. Bekijk de nieuwe video waarin ik de loc handschoen introduceer.  

Updates

Foto’s van Kroeshaar modellen stromen langzaam maar zeker binnen. Heb jij al een favoriet model gekozen? Ken je iemand die heel goed mee zou kunnen doen? Laat het weten! We willen zoveel mogelijk en zo divers mogelijke modellen. Kroes en krullend haar, jong en oud, vrouw en man, jongens en en meisjes. Missen we wat, laat ons het ook weten, maar stem en deel! Alvast bedankt. 

 

kroeshaar modellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *