fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Terugblik op Kroeshaar, Kapsels, Evenementen en meer in 2015

Een jaar kan werkelijk voorbij vliegen zonder dat je het doorhebt. Zeker wanneer je het gevoel hebt dat je stilstaat. Ik vergelijk het leven daarom vaak met de training van top atleten. Zwemmers en renners bijvoorbeeld, trainen jaren om hun tijd slechts enkele milliseconden te verbeteren, maar dat betekent geenszins dat ze stilstaan. Zonder de voorbereiding, training, het harde werk van vallen en opstaan, komt er simpelweg geen vooruitgang.

happynewyear
Happy Nieuw Jaar!!!!

Een jaar kan werkelijk voorbij vliegen zonder dat je het doorhebt. Zeker wanneer je het gevoel hebt dat je stilstaat. Ik vergelijk het leven daarom vaak met de training van top atleten. Zwemmers en renners bijvoorbeeld, trainen jaren om hun tijd slechts enkele milliseconden te verbeteren, maar dat betekent geenszins dat ze stilstaan. Zonder de voorbereiding, training, het harde werk van vallen en opstaan, komt er simpelweg geen vooruitgang.

Nu ik me dat realiseer kijk ik met een vrolijke genietende blik terug op de evenementen en kroeshaar kapsels van 2015.

Over een aantal belangrijke gebeurtenissen heb ik niet eens kunnen bloggen omdat het gewoon te druk was:

A Super Naptural Hair Revolution – Atlanta, GA

In February was ik in Atlanta voor het filmen van de opkomende documentaire A Super Naptural Hair Revolution. Ik voelde me niet alleen vereerd, het was ook een fantastische ervaring waar je meer over kunt lezen in A Super Naptural Hair Revolution.

BAD Hair Uprooted – Bedstuy Brooklyn

Mijn tentoonstelling in Bedstuy, Brooklyn, mijn “home away from home” was voor mij zeker een van de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Meer over BAD Hair Uprooted Bedstuy.

BlackFollicles – Silicon Valley, CA

Sillicon Valley is de bakermat van investeringen als het om IT-projecten gaat. Daar mocht ik mijn project als een van de zorgvuldig geselecteerden Blackfollicles.com voordragen aan een panel van vrouwelijke investeerders. Hier volgt waarschijnlijk meer over in het komende jaar.

Helaas heeft niet een ieder kunnen komen naar de evenementen, maar gelukkig heb ik enkelen van jullie in levende lijve kunnen ontmoeten. In Suriname, Amerika en Frankrijk.  

Waar ik sowieso altijd dankbaar voor blijf zijn jullie mailtjes, foto’s, het commentaar en de “shares”, het delen van artikelen, foto’s en video’s. Dat blijft eindeloos inspireren.

Bij deze “Grantangi” (heel veel dank) voor een prachtig jaar. Ik hoop dat je geniet van de terugblik op 2015 en kijk al uit naar jullie reacties volgend jaar. Een zalig uiteinde en een gelukkig en gezegend 2016!

surinaams-meisje-met-kroeshaar
Bekijk de video met kroeshaar kapsels uit Suriname, Parijs en meer.

Terugblik 2015:

Februari – Atlanta, GA –  A Super Naptural Hair Revolution

Maart – Paramaribo, Suriname UMA International conference

BAD Hair Uprooted Paramaribo

Natural Hair Workshop in Suriname

Mei – Paris, France: Boucle’s d’Ebene

BAD Hair Uprooted Paris

Augustes – Bedstuy, Brooklyn: BAD Hair Uprooted

September – Manhattan, NY:

Photo shoot met Raul Neijhorst

November – Silicon Valley, CA: Pitching BlackFollicles.com

November – Brooklyn, NY: Going Natural Hair Care in de eerste Supermarkt in Amerika Stores

Locaversary

Helaas heb ik niet veel tijd gehad om te bloggen/vloggen over mijn haar maar een overzicht kun je hier zien: Braid-locaversary 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *