fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Het effect van Hard Water op Kroeshaar

Overal waar water stroomt, wordt kalkaanslag gevormd die langzamerhand schade kan veroorzaken. Dat zie je niet alleen bij kranen maar ook bij keukenapparatuur zoals een koffiezetapparaat en zelfs bij wasmachines en boilers. Vooral hard water bevat namelijk veel calcium en magnesium, elementen die zich blijven ophopen als ze niet verwijderd worden.

Eerst zie je bijvoorbeeld dat kranen in de keuken of badkamer glans verliezen, dat glazen douchewanden minder transparant zijn en ook tegels er dof gaan uitzien. Is het je opgevallen dat precies hetzelfde gebeurd met jouw haar?

Kalkaanslag begint als een waas en bouwt dan witte lagen op die uiteindelijk hard worden. Op het haar is deze witte laag nauwelijks zichtbaar maar na verloop van tijd merk je dat het haar glans verliest, hard wordt en droog gaat aanvoelen.

Going Natural clean start ComboJouw favoriete haarproducten zoals Sheabutter om je haar zacht en glanzend te maken werken opeens niet meer. Dat kan dus komen door de opeenhoping van kalkaanslag en hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt om het te verwijderen.

Kalkaanslag verwijderen uit Kroeshaar

Om kalkaanslag te verwijderen zijn speciale producten voor nodig. Net hoe een gewone zeep niet werkt om kalkaanslag van een wasmachine te verwijderen, voldoet een gewone shampoo vaak niet als het gaat om de opeenhoping te verwijderen. Wat nodig is is een haarproduct dat de opgehoopte kalk resten kan absorberen en wegwassen. De Going Natural Detox Conditioner is zo een product.

De actieve kool ingredienten absorberen niet alleen de kalkaanslag maar ook alle vreemde stoffen die niet in het haar thuis horen. Een nadeel hiervan is dat als je jouw haar hebt gekleurd, ook de kleurstoffen uit het haar kunnen worden verwijderd, maar verder is de Detox Conditioner een van de beste producten op de markt.

Na een keer gebruik ziet het haar er opvallend mooi glanzend uit en voelt het haar super zacht aan.

Advies
Gebruik de de Going Natural Detox Conditioner een keer in de twee weken of elke keer wanneer het haar er dof uitziet, droog aanvoelt of hard is. 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *