fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Door de relaxer begon mijn haar te snijden

Hoewel ze haar moeder’s natuurlijk haar als kind nooit te zien kreeg, heeft Felice Delchot nooit het idee gehad dat ze slecht haar had.

kroeshaar-afro-felici-delshot
Foto’s door Clifford San A Jong – Telefoon: 597-8518121 

De studente, Felice Delchot, haar eerste relaxer was 3 jaar terug. Haar glad gemaakte haar vond ze een tijdje leuk maar toch miste ze haar natuurlijke kroeshaar eigenlijk snel weer. Een jaar nadat ze het had gerelaxt ging ze daarom kroes. Dat was is nu inmiddels twee jaar geleden.

Eigenlijk niet alleen omdat ze haar kroeshaar miste maar ook omdat door het relaxen het haar begon te breken. Daardoor moest ze een groot gedeelte afknippen.

Echt moeilijke momenten heeft ze niet gehad bij de transformatie terug naar haar natuurlijke kroeshaar. Het enige dat een beetje vervelend was, was dat ze het haar niet meer in een bol kon zetten na het knippen omdat het niet lang genoeg meer was.

Gelukkig was dat snel voordbij want haar haar groeide gelukkig heel snel weer.     

Dat was ook het moment waarop ze zich realiseerde dat haar kroeshaar echt mooi is zo natuurlijk.

In haar eigen woorden: “Ik kan veel meer met mijn natuurlijk haar. Het staat mij veel mooier, ik zie er veel natuurlijker uit en ik kan er veel mee doen”   

Felicia’s Glamerous Fro kun je zelf maken: Zo maak je een Afro Video.

Headshots met korting!

Ik heb met Cliff gesproken en gevraagd of hij ook voor kroeshaar.com leden zulke glamourous head shots zou willen maken en hij heeft ja gezegd. Nu kun jij dus ook zulke Glamerous Kroeshaar head shots laten maken door Clifford San A Jong. Je wordt dan door de master himself geschoten, opgemaakt door een profesionele makeup artiest en drie verschillende “looks.” Dat betekent dat je niet alleen drie verschillende kledingstukken kunt meenemen maar ook drie verschillende kapsels kunt laten zien, bijvoorbeeld haar opgestoken, los, assymetirisch. De verschillende kapsels moeten wel even snel als het omkleden kleding te realiseren zijn. Het is niet de bedoeling dat je 2 uren gaat staan vlechten.

Als je de code KroeshaarGlam doorgeeft betaal je slecht 408 SRD in plaats van 500 SRD. Dat is maar liefst 20% korting! Bel 597-8518121 om een afspraak te maken en hopelijk ben jij de volgende Natural van Su! 

                                                                        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *