fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Best Oscar Moments

Na lange tijd heb ik weer eens naar de oscars gekeken en ik moet zeggen het was best entertaining. Vooral het moment waarop Ellen een selfie nam van haar en Merel Streep, duidelijk haar all time favoriete actrice. 

Oscars
Was echt een super spontaan en heerlijk gezellig moment. 

lupita-oscars

Maar ook het moment waarop Lupita won was goed. Haar speech, fantastisch! It doesn’t escape me for one moment that so much joy in my life is due to so much pain in someone else’s” – the slaves whose story was told in Solomon Northup’s memoir on which the film was based. “No matter where you’re from, your dreams are valid.” Zie de video. 12 years a slave heeft Best Movie gewonnen. Het mooiste van de speech van Steve Mqceen: “Everyone deserves not just to survive, but to live!” 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *