fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Going Natural Jubileum

Misschien heb je gemerkt dat het even stil is geweest op de site en rondom kroeshaar.com, maar vergis je niet. Ik heb niet stil gezeten. In tegendeel. De afgelopen weken waren super spannend. Ik ben heel druk geweest met de basis te leggen voor de viering van 10 jaar going-natural.com. En gelukkig wordt mijn moeite beloond. Met ongelooflijk veel voldoening kondig ik daarom ook graag aan dat mijn nieuwe boek en een tentoonstelling eraan komen in de maand augustus van dit jaar!

 natural-hairstyle-long-locs

Misschien heb je gemerkt dat het even stil is geweest op de site en rondom kroeshaar.com, maar vergis je niet. Ik heb niet stil gezeten. In tegendeel. De afgelopen weken waren super spannend. Ik ben heel druk geweest met de basis te leggen voor de viering van 10 jaar going-natural.com. En gelukkig wordt mijn moeite beloond. Met ongelooflijk veel voldoening kondig ik daarom ook graag aan dat mijn nieuwe boek en een tentoonstelling eraan komen in de maand augustus van dit jaar!

De tentoonstelling “Bad Hair Uprooted” die ik organiseer in samenwerking met de WareHouse Gallery, zal een selectie tonen van de mooiste, populairste en meest spraakmakende kroeshaar kapsels die ik in de afgelopen tien jaar heb geportretreed. Mijn nieuw boek, zal een uitgebreide illustratie worden van kroeshaar kapsels die geschikt zijn voor ik het bedrijfsleven.

Het mooie van dit jubileum is dat alle projecten die kroeshaar.com het afgelopen decinium heeft geiniteerd en ondersteund aan bod komen. Van America’s Next Natural Model ( Miss Kroeshaar in Nederland) en de Going Natural Video Diaries tot en met een kroeshaar workshop, een documentaire en diverse conversaties staan gepland.

De komende tijd zal dus nog drukker worden maar de pret zal het zeker niet drukken. Wat echt super fantastisch zou zijn is als de hele Nederlandse en Surinaamse kroeshaar familie het jubileum met mij zouden komen vieren hier in Brooklyn New York. Ik neem daarom aan dat je weet dat ook jij van harte bent uitgenodigd en dat je aanwezigheid zeer op prijs zal worden gesteld. Hopelijk zie ik je daar maar mocht het je niet lukken om naar New York te komen, blijf kijken. Ik houd je ook graag op de hoogte. Via de page Pursuit of Nappiness kun je niet alleen op de hoogte blijven, maar ook bijhouden welke kapsels worden geselecteerd.

Naar aanleiding van het jubileum zijn er natuurlijk ook aanbiedingen in de Kroeshaar WebShop.

Odi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *