fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Haarverzorging voor dreadlocks

Braid locs en kroeshaarverzorging
Braid locs en kroeshaarverzorging

Een van de reden waarom ik bang was om te lokken is omdat ik van mezelf weet dat ik totaal niet consequent ben in het naar de kapper gaan. Gewoon zelf mijn haar verzorgen, de bais wassen en conditionen is geen probleem. Maar een kapsel onderhouden is iets anders. Mijn twists liet ik vroeger altijd steevast te lang in en op een of ander manier stel ik naar de kapper gaan altijd uit. Dat was zo toen mijn haar gerelaxt was en dat is nu zo. Wat dat betreft verandert je persoonlijkheid echt niet als je kroes gaat, ook al zie je er anders uit.

Een van de reden waarom ik bang was om te lokken is omdat ik van mezelf weet dat ik totaal niet consequent ben in het naar de kapper gaan. Gewoon zelf mijn haar verzorgen, de bais wassen en conditionen is geen probleem. Maar een kapsel onderhouden is iets anders. Mijn twists liet ik vroeger altijd steevast te lang in en op een of ander manier stel ik naar de kapper gaan altijd uit. Dat was zo toen mijn haar gerelaxt was en dat is nu zo. Wat dat betreft verandert je persoonlijkheid echt niet als je kroes gaat, ook al zie je er anders uit.

Ik ga echt alleen naar de kapsalon omdat ik weet dat zij een veel betere job doen dan ik. Zeker nu. Ik kan mijn locs echt niet zelf bij-interlocken. Er zijn videos zat, maar eerlijk gezegd heb ik ook geen zin om het te leren.

Wat wel heel veel makkelijker is geworden sinds ik kroes ben gegaan is haarverzorging. Hoewel ik nu ik dreadlocks heb en nu meer dan ooit regelmatig naar de kapsalon moet is mijn haarverzorging echt super, super makkelijk. Ik heb nu werkelijk “get up and go” haar. Behalve eens per week wassen doe ik letterlijk niks aan mijn haar.

Gelukkig doet de Going Going Natural Kruiden Shampoo wonderen voor mijn haar. Een super shampoo die geen resten achterlaat, een aanrader voor elke kroesede.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *