fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Bianca’s Kroeshaar Kapsel en verhaal

Mijn perceptie is degelijk veranderd. K had altijd gedacht dat k mijn haar niet aan zou kunnen, dat het onkambaar zou zijn en niet mooi zou zijn. (I was wrong). Ik houd van mijn haar omdat het me beter staat en ik het met trots kan dragen, just like God intended it.

 Bianca's Kroeshaar Kapsel

Heb je ooit gerelaxed en zo ja wanneer en waarom heb je besloten te stoppen met relaxen? Zo nee waarom niet? Was het een bewuste keus of mocht het niet?
Ik heb 6 jaren met gerelaxed haar doorgebracht. Twee  jaar terug heb ik besloten te stoppen met relaxen. Ik was het zat en wilde terug naar mijn natuurlijk haar. Het was een zeer bewuste keus.

De meeste van ons vonden het resultaat van onze eerste relaxer geweldig! Kun jij je jouw dat nog herinneren? Hoe oud was je en wat vond je ervan?
Ik vond mijn haar na de eerste relaxbeurt geweldig mooi. Ik was 21 jaar oud. Het haar was enorm lang en ik voelde me als een celebrity.

Welke methode heb je gekozen om kroes te gaan en was het moeilijkste van kroes gaan?

Ik heb negen maanden lang mijn haar ingevlochten met vals haar en augustus 2012 heb k die big chop gedaan. Het was even wennen: kammen, kapsels bedenken, etc.

En wat was het mooiste van kroes gaan/zijn?
Het mooiste vind k dat het een grote boost heeft gegeven aan mijn zelfverzekerdheid. Ik voel mij trots met mijn kroes haar.

Wat heeft de transformatie naar kroeshaar jouw geleerd?
Die transformatie heeft me geleerd dat k extra tijd en meer aandacht moet besteden aan mijn haar.

Zou je jouw slechte en beste kapsel kunnen beschrijven?
Mijn beste kapsel is op die foto hierboven te zien. Ik vind het superb en krijg er geen genoeg van. Mijn slechtste kapsel …. hmmm … don’t really have one.

Als je nu terug kijkt, is jouw perceptie van kroeshaar veranderd? Kun je het ook uitleggen?
Mijn perceptie is degelijk veranderd. K had altijd gedacht dat k mijn haar niet aan zou kunnen, dat het onkambaar zou zijn en niet mooi zou zijn. (I was wrong)

Wat is jouw favoriete kapsel?
Mijn favoriete kapsel is mowhawk-model en daarnaast mini twist.

Ik houd van mijn haar omdat het me beter staat en ik het met trots kan dragen, just like God intended it.

 

Wil jij ook jouw kroeshaar verhaal vertellen vul dan het vertel jouw haarverhaal formulier in.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *