fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Over de Kroeshaar.com Site en WebShop

mireille bantu knots hairstyleHi en welkom!

Mijn naam is Mireille Liong-A-Kong. Als Sociaal Entrepreneur en Drs. in de Informatie Technologie, ben ik de Kroeshaar site en Webshop begonnen in 2002 om haarverzorging voor kroesedes zoals ik, gemakkelijker te maken.

Mijn tot op de hoofdhuid afgebroken haar, was aanleiding om uit te zoeken wat er toch mis was met (mijn?) kroeshaar.

Wanhopig door het vooruitzicht voor de rest van mijn leven aangewezen te zijn op weaves, besloot ik alles, maar dan ook alles wat nodig was te leren over de verzorging van kroeshaar. Hoe het ook zij, ik wou mijn eigen gezonde haar terug.

Het werd een wonderbaarlijke persoonlijke expeditie die mij letterlijk dichter heeft gebracht bij mijn “roots”.

Wat ik heb geleerd, staat in het boek “Natuurlijk Kroes, van chemisch glad naar natuurlijk kroeshaar” en de rest van mijn ervaring zit letterlijk in de potjes van de Going Natural Haarproducten lijn.

Na heel veel onderzoek en experimenteren, heb ik geleerd welke natuurlijke ingrediënten het beste zijn voor kroeshaar. Niet alleen om de kleine krulletjes van buitenaf een glans te geven, maar het haar juist ook van binnenuit optimaal te voeden, zodat elk krulletje mooi kan floreren.

Nu hoop ik dat je een of meerdere producten uitprobeert, dat je ons jouw feedback mailt en vooral dat je terug blijft komen omdat de producten bevallen!

Odi (groet in het Surinaams) en graag tot mails,
Mireille Liong

Voor meer info over mij zie Mijn bio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *