fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Ons streven

Ons streven
De webshop streeft ernaar jouw de bezoeker tot klant te maken door de beste producten aan te bieden tegen de beste prijs.

Wat wij bieden: TOP producten!
De Going Natural Haarverzorgings lijn is speciaal ontwikkeld voor kroes en krullend haar op basis van biologische ingredienten die de haarstrengen optimaal voeden, verzorgen en tot bloei brengen.

Community
Meer dan het aanbieden van producten streven wij ernaar het beeld van kroeshaar fundamenteel te veranderen. Om dit doel te bereiken tonen we niet alleen de prachtigste kapsels op de site, we doen we tentoonstellingen, workshops en een jaarlijkse Miss Kroeshaar verkiezing die nog voornamelijk in Amerika plaats vindt.

Hulp nodig?
Zelf heb ik echt letterlijk met mijn handen in het haar gezeten. Ik weet dus heel goed hoe dat voelt. Daarom help ik jou graag. Heb je dus vragen over kroeshaar, stuur ons dan uw vraag of vul dit formulier in voor een uitgebreide consultatie.

Wil je mee helpen?
Dat horen we graag en meehelpen is zeer eenvoudig. Heb je goede ervaringen met een product, zeg het voort, plaats een recentie en deel het met jouw sociaal netwerk op facebook, twitter, instagram of waar je ook bij aangesloten zit.

Wat wij echt helemaal te gek vinden is als je een foto of video met het resultaat van een van onze producten opstuurt of op load. Wie weet ben jij dan de volgende in de WebShop slide show!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *