fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De Haarproducten

Customer’s quote: “Finally products with a love for and understanding of African Hair”

De Going Natural Haarverzorgings lijn is tot stand gekomen na jarenlang onderzoek en testen. Niet alleen naar de verschillende ingrediënten maar ook naar de diverse haartypen.

De beste ingrediënten hebben we gecombineerd voor optimaal resultaat. Niet alleen om de kleine krulletjes van buitenuit een mooie natuurlijke glans te geven maar het haar juist ook van binnenuit optimaal te voeden. Op deze manier kan elk krulletje moeiteloos tot haar recht kan komen en belangrijker nog: tot bloei komen.

Net zoals goede gezonde voeding essentieel is om je goed te voelen, energie te hebben en te stralen, zo zijn ook de Going Natural Producten gemaakt om jouw haar te voeden voor optimale groei en uitstraling.

Alle ingrediënten zijn met zorg gekozen en waar het kan hebben we niet alleen gekozen voor natuurlijke componenten maar zelfs voor de biologische variant; Natuurlijke producten voor biologisch Kroeshaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *