fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Hartje zomer in Brooklyn

Jayme, America’s Next Natural Model 2013, heeft een foto shoot en commercial opgenomen voor Going-Natural.com, Sula NYC en Gruvi. Dat moet je echt zien. Uiteraard heeft ze haar haar gedaan met de Going Natural haarproducten bij de beste haarsalon in Brooklyn. Daar komt ook nog een video van. Voor nu kun je de “behind the scenes” video zien van Jayme’s photo shoot en commercial.

kroeshaar kapsel
Er is heel veel gebeurd sinds mijn eerste haar show. Het gaat te snel om over te bloggen, maar hier een snel overzicht:

Jayme, America’s Next Natural Model 2013, heeft een foto shoot en commercial opgenomen voor Going-Natural.com, Sula NYC en Gruvi. Dat moet je echt zien. Uiteraard heeft ze haar haar gedaan met de Going Natural haarproducten bij de beste haarsalon in Brooklyn. Daar komt ook nog een video van. Voor nu kun je de “behind the scenes” video zien van Jayme’s photo shoot en commercial.

Lurie Daniel Favors, de vrouw die met haar dense afro een van de toppunten van mijn tentoonstelling is, heeft een boek geschreven. De foto heeft zoveel los gemaakt dat ze daarover heeft geschreven. Ik had het voorrecht om het script te lezen nog voordat het uit was en zelfs bij mij als doorgewinterde nappy head heeft het ongeloofelijk veel losgemaakt. Nee, het gaat niet over haarverzorging of kapsels maar het gaat veel dieper dan dat. Een absolute aanrader. Het boek kun je bekijken en bestellen via Afro State of Mind.

Maar dat is niet alles. Lurie die haartype 4c heeft is gek op de Going Natural haarproducten en demonstreert graag hoe je met dit haartype een mooie twist out kan maken. Klik hier voor instructies voor een Twist Out voor Haartype 4C.

Verder ben in ook naar de Sranan Dei geweest in Queens. Het was minder druk dan vorig jaar maar ik ben weer gezellige leuke Srananmans tegen gekomen. Een daarvan was Rachel van der Kooye. Tien jaar geleden kreeg ik een mailje dat ze letterlijk met haar handen in het haar zat. Dankzij kroeshaar.com heeft ze nu al 10 jaar hele mooie lange dreadlocks en uiteraard totaal geen spijt van haar beslissing. Dat was natuurlijk leuk om te horen en vooral te zien. Zie hier de foto’s van Sranan Dei 2013.

Ook de vragen rubriek is update. Voor degenen die vragen mailen, sorry dat het soms zo lang duurt om ze te beantwoorden, maar je komt echt aan de beurt. Het is gewoon heel druk met de reorganisatie en organisatie achter de schermen. Daarnaast moet ik net als jij genieten van de zomer in New York om inspiratie op te doen voor het komende seizoen. Stay tuned!

Vraag van deze week: Help wat doe je tegen droge pluizige krullen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *