fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar vernieuwd!

Uiteraard heeft het veel langer geduurd dan oorspronkelijk gepland maar bij deze dan nog net voor de feestdagen, eindelijk de vernieuwde website!

Mireille Liong kapsel{loadposition links}

Fawaka!

Uiteraard heeft het veel langer geduurd dan oorspronkelijk gepland maar bij deze dan nog net voor de feestdagen, eindelijk de vernieuwde website!

De layout is niet alleen aangepast om het browsen gemakkelijker en overzichtelijker te maken, hopelijk nodigt het geheel ook uit voor meer interactie. De nieuwe rubriek “Zeg me” is bijvoorbeeld speciaal om je uit te nodigen jouw mening te geven over diverse onderwerpen.

Daarnaast is het als het goed is, nu niet alleen nog makkelijker om te bloggen en foto’s op te laden, maar ook om reacties te plaatsen en zelfs door middel van een facebook knop artikelen goed te keuren; de “Vind ik leuk button.”

De WebShop kon natuurlijk niet achterblijven. Met trots kan ik vermelden dat gratis shipping voor orders boven de 39.99 euro voorlopig kan worden gehandhaafd. Aangezien we in een dubbele feest stemming konden de aanbiedingen op de best verkochte producten niet achterblijven. Kijk dus uit naar het label SALE als je in de WebShop bent. Het kan je een hoop euros besparen.

Mijn doel om de schoonheid van kroeshaar te promoten en te streven naar gezonder haar voor de Zwarte vrouw is door de jaren niet veranderd. Met deze vernieuwingen hoop ik eindelijk echt alle tools in huis te hebben om samen met jullie verder te kunnen bouwen aan een mooie toekomst voor kroeshaar voor iedereen. Hopelijk kun ook jij je hierin vinden. Mocht je nog suggesties hebben dan hoor ik het graag.

Rest mij je nog je prettige feestdagen te wensen, een zalig uiteinde en een fantastisch nieuw jaar met veel geluk, gezondheid en een vrolijke bos kroeshaar!

C u in 2012,
Mireille

{loadposition google1}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *