fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Going Natural Nr. 1 in Amerika!

Hoewel ik normalitair met beide benen op de grond sta, moet ik toegeven dat ik in de wolken was toen mijn distribiteur me feliciteerde met mijn  boek, Going Natural, How to Fall in Love with Nappy Hair.Mijn distrubiteur is Lushena Books. Als een van de grootste distribiteurs in de US leveren ze aan alle grote ketens zoals Barnes & Noble, Baker & Talor maar ook aan meer dan 500 onafhankelijke boekenzaken.

Hoewel ik normalitair met beide benen op de grond sta, moet ik toegeven dat ik in de wolken was toen mijn distribiteur me feliciteerde met mijn  boek, Going Natural, How to Fall in Love with Nappy Hair.Mijn distrubiteur is Lushena Books. Als een van de grootste distribiteurs in de US leveren ze aan alle grote ketens zoals Barnes & Noble, Baker & Talor maar ook aan meer dan 500 onafhankelijke boekenzaken.

Hoewel ik normalitair met beide benen op de grond sta, moet ik toegeven dat ik in de wolken was toen mijn distribiteur me feliciteerde met mijn  boek, Going Natural, How to Fall in Love with Nappy Hair.Mijn distrubiteur is Lushena Books. Als een van de grootste distribiteurs in de US leveren ze aan alle grote ketens zoals Barnes & Noble, Baker & Talor maar ook aan meer dan 500 onafhankelijke boekenzaken.

Toen Luther, de eigenaar van Lushena Books belde zei hij, “Ik bel vandaag alleen maar om je te feleciteren. Jouw boek heeft alle boeken ingehaald en is nr. 1 in de categorie. Heb je uitmuntend gedaan!”

Dit klonk als muziek in mijn oren. Op zijn advies heb ik vorig jaar meer kapels in het boek geplaatst en de cover aangepast. In het begin durfde ik namelijk niet zo goed zo frontaal en in mijn eentje op de omslag. Na zijn advies te hebben aangehoord heb ik het risico genomen en gelukkig heeft het goed uitgepakt. Hij had ook geadviseerd book signings te doen maar daar ben ik echt nog niet aan toegekomen.

Bij deze een link naar het persbericht op blacknews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *