fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De nieuwe Miss Kroeshaar

In een bomvolle zaal is afgelopen zondag tijdens het Sabi Wiri weekend in No Limit in Amsterdam, Rolande Esajes bekroond als Miss Kroeshaar 2011.

 


In een bomvolle zaal is afgelopen zondag tijdens het Sabi Wiri weekend in No Limit in Amsterdam, Rolande Esajes bekroond als Miss Kroeshaar 2011.

De verkiezing is een initiatief van http://kroeshaar.com met het doel de schoonheid van dit unieke haartype te promoten. Samen met SME Omroep en de organisatie Embrace werd voor de tweede maal de kroeshaardagen met succes georganiseerd.

Uit de drie finalisten werd de 28-jarige studente die in Belgie woont letterlijk door een meerderheid van het publiek gekozen. Nadat bij acclamatie niet kon worden uitgemaakt wie de winaares was, werden de bezoekers gevraagd de hand op te steken voor hun favoriete kanidaad.

Volgens het publiek voldoet Rolande aan alle eisen waaraan een ambassadeur van kroeshaar moet voldoen. Niet alleen heeft ze een prachtige dos kroeshaar, ze is intelligent, mooi en draag haar krulletjes met een een trotse elegantie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *