fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Robert Vuistje over Kroeshaar

Als je wil weten hoe Robert Vuistje en andere Nederlanders denken over Afrikaans haar, doe je er goed aan de Kroeshaar dagen te bezoeken op die op 17 en 18 September worden gehouden in No Limit in Amsterdam Zuid-Oost.{loadposition links}

Robert Vuistje over Kroeshaar
Als je wil weten hoe Robert Vuistje en andere interessante Nederlanders denken over Afrikaans haar, doe je er goed aan de Kroeshaar dagen te bezoeken op die op 17 en 18 September worden gehouden in No Limit in Amsterdam Zuid-Oost.

In het weekend waarin de schoonheid van het unieke haartype centraal staat komt nagenoeg alles aan bod. Behalve dat Mireille Liong-A-Kong, eigenaar van kroeshaar.com, speciaal over komt uit New York om een persoonlijke een doe-het-zelf kroeshaar workshop te geven, zijn er op 17 september ook een demonstratie haarverzorging en hoofdoeken binden te zien. De dag wordt afgesloten met een spetterende haarshow die kapsels zal tonen van de meest vooraanstaande kroeshaar stylisten van Nederland, Raoul en Anoeska.

De verwachtingen van 18 September zijn niet minder hoog gespannen. Naast interessante workshops zal voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis kroeshaar zo openlijk worden besproken door zo een divers panel. Behalve dat Robert Vuistje, schrijver van “Allemaal nette mensen”, zijn mening zal geven over de Amerikaanse film Beautiful the documentary, zullen ook Jasmine Sendar, Guus Pengel, John Goring, Jeanine Valeriano, Anne-Rose Abendanon Bruinendaal en Agnes Hofman aan het woord gelaten worden over het gevoelige onderwerp kroeshaar. De vragen “Is kroeshaar acceptabel?” en “Hoe beleven wij kroeshaar?” zullen daarbij central staan.

Het evenement zal afgesloten met de verkiezing en bekroning van Miss Kroeshaar 2011.

Voor meer informatie kunt u de website van Kroeshaar.com bezoeken of bellen met de organisatie van SME Omroep. Tel: 020-716 3892 of 06-13702221. Email info@sme-omroep.nl.
 

{loadposition google1}

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *