fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Miss Kroeshaar 2010!

Hallo lieve leden ( en als je nog geen lid bent , dan kan je nu lid worden ). De miss kroeshaar  competitie is begonnen en ik ben een van de gelukkigen die mag deelnemen en het is mij een eer! Vandaag ga ik een shampoo uitproberen die word aangeboden in de kroeshaar webshop en mijn bevindingen zal ik aan jullie meededelen. Ik heb locks en ben zeer benieuwd, want de zomer is aangebroken en door de zon droogt mijn haar snel uit, dus een goede voedende shampoo zou goed zijn! Morgen ga ik een gel uitproberen en hiermee ga ik meteen een aantal kapsels uitproberen. Omdat het een gel is en vanwege mijn locks vind ik het belangrijk dat mijn haar hiervan niet stijf word en het soepel blijft zodat ik mijn haar makkelijk in een kapsel kan draaien. En dus ook mijn ervaringen met de gel krijgen jullie te weten. Dus lieve leden en bezoekers,  hou de website in de gaten, hou me blog in de gaten , check out de foto’s wanneer deze worden gepubliceerd en STEMMEN! ( en het liefst ook op mij!). Keep it Kroes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *