fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Raul Nijhorst

Zijn specialiteit ligt in de portret-, model-, glamour- en bruiloftfotografie.

 

 

 

Raúl Neijhorst

Een zeer bewogen fotograaf met veel passie voor zijn uit de handgelopen hobby.

Voor een overzicht van zijn werk, neem een kijkje op: www.purevisions.eu en www.raulneijhorst.nl

Raúl Neijhorst (29) is student technische natuurkunde, maar ook fotograaf te Delft. Raúl is in Suriname geboren en heeft er tot zijn 18e gewoond. In januari 2000 kwam hij naar Delft toe om te studeren. Eind 2003 raakte hij besmet met zijn nieuwe hobby, de fotografie. Deze nieuwe hobby werd een passie en sinds eind 2004 is hij actief mee aan de slag gegaan. Een echte autodidact, die zonder fotografieopleiding of fotocursussen aan de slag ging. Zijn specialiteit ligt in de portret-, model-, glamour- en bruiloftfotografie.

Nu, anno 2010, is Raúl een fotograaf die de nodige sporen heeft achtergelaten in Nederland en Suriname. Zo is hij sinds 2007 de officiele fotograaf van de Miss Suriname verkiezing in Suriname, de miss Putri verkiezing in Nederland en geeft hij regelmatig modellentrainingen aan beginnende modellen bij een  modellenbureau. Foto’s door hem gemaakt, zijn regelmatig te zien op profielsites, in bladen en bij diverse exposities en wedstrijden. Zo haalde Raúl in 2007 een eerste prijs en eervolle vermelding in Nederland, won in 2008 bij de landelijke fotowedstrijd Any Body, Any Image, de 1e, 2e, 3e en 5e prijs in Suriname, scoorde hij in 2010 een zilveren medaille in Hong Kong en in Nederland bij een regionale wedstrijd de 1e, 4e en 6e prijs.

Dat Raúl, die nog steeds een Surinaams paspoort heeft, zijn geboorteland een warm hart toedraagt, blijkt uit de activiteiten die hij voor zijn land opzet. Zo organiseerde hij op een non profit basis een fotogrfie workshop in Suriname in 2009 en hield hij in 2010 een grootscheepse boekeninzamelingsactie. En er is nog meer in petto!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *