fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Good Hair the Trailer

Eindelijk is de trailer er dan. Het lijkt een grappig film te zijn met een serieuze ondertoon. Nogmaals, ik ben niet anti-relax, maar ben van mening dat we zorgvuldiger met ons haar moeten omgaan. Daarom voor al degenen die mij kwalijk hebben genomen dat ik ooit heb durven te beweren dat relaxers gevaarlijk zijn, zie deze clip.

 

 

 

 

Eindelijk is de trailer er dan. Het lijkt een grappig film te zijn met een serieuze ondertoon. Nogmaals, ik ben niet anti-relax, maar ben van mening dat we zorgvuldiger met ons haar moeten omgaan. Daarom voor al degenen die mij kwalijk hebben genomen dat ik ooit heb durven te beweren dat relaxers gevaarlijk zijn, zie deze clip.

Nu komt het niet van kroesede maar van een witte man in een witte jas. Die is vastgeloofwaardiger.

 

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *