fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mini Docu

Will Ellis, student aan NYU, maakte deze mini documentaire. Op een of andere manier gefascineerd door de verschillende aspecten van haar; cultureel, politiek en beauty produceerde hij dit filmpje. De opmerking van de Sikh op het laatst somt het misshien nog het beste op:

Hair is such an interesting access through which
all sorts of social, political cultural, dynamics play out

 

 

“Hair” Documentary from Will Ellis on Vimeo.

 

Will Ellis, student aan NYU, maakte deze mini documentaire. Op een of andere manier gefascineerd door de verschillende aspecten van haar; cultureel, politiek en beauty produceerde hij dit filmpje. De opmerking van de Sikh op het laatst somt het misshien nog het beste op:

Hair is such an interesting access through which
all sorts of social, political cultural, dynamics play out

 

Laat ons weten wat je ervan vindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *