fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Lilly’s ervaring

Lilly’s, Afrikaans Surinaams was in New York als vrijwilligster voor het African Film Festival. Ze heeft van de situatie gebruik gemaakt om enkelen van de haarporducten uit de Kroeshaar Webshop uit te proberen. Bij deze haar ervaring.

Lilly’s, Afrikaans Surinaams was in New York als vrijwilligster voor het African Film Festival. Ze heeft van de situatie gebruik gemaakt om enkelen van de haarporducten uit de Kroeshaar Webshop uit te proberen. Bij deze haar ervaring.

————————————

Hi Mireille,

Ik vind de producten die ik tot nog toe heb gebruikt, echt lekker vooral de fluffy sheabutter (Silky Shea Haarboter), omdat het luchtig is, een soort mousse niet zo compact en hard als sheabutter kan zijn. 

De Amandelshampoo vind ik ook erg fijn. In de eerste instantie voelt de shampoo dun, maar dat zegt niks over het schoon wassen van het haar, want het schuimt als menig ander shampoo.

Shampoos die je normaal in de winkels koopt voelen vaak heel erg agressief. Het moment dat je het in je handen hebt voelt het bij mij altijd een beetje alsof het brand. Dat doet het niet, maar het effect is wel dat je handen en gezicht ontzettend droog zijn na de wasbeurt en dan ook voor haar.

De amandelshampoo voelt heel zacht aan, je handen glijden door het haar alsof er olie in zit. Ik heb echt getwijfeld alsof het niet een olie was, maar ‘like I said’ het schuimde. Je hebt na het wassen niet het idee dat het haar helemaal is uitgedroogd, het is gewoon schoon.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *