fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Nathalie LOVES de Silky Shea Haarboter!

Nathalie LOVES de Silky Shea Haarboter!
Nathalie LOVES de Silky Shea Haarboter!

Nathalie woont en werkt in New York en is al een paar jaar natural. Zij is een van de modellen die de haarshow gaat lopen, maar normalitair doet ze haar eigen haar zelf.

Een keer in 2 of 3 weken wast ze het haar uitgebreid en dan begint het twisten. Met haar lengte kan dat lang duren. Ze neemt echt haar tijd en het is dan ook wel eens voorgekomen dat een afspraak niet doorgaat omdat ze nog bezig is te twisten. Het is de moeite waard. Niet alleen mag het resultaat er zijn, het blijft ook best lang goed zitten.

Tot voor kort gebruikte ze altijd Sheabutter. Ik heb haar verschillende producten uit de kroeshaarshop laten proberen, maar geen van ze was goed genoeg. Geen Carols Daughter, geen Eden en ook Miss Jessie vond ze maar niks. Ik was er dan ook van overtuigd dat ze nooit meer wat anders dan pure Sheabutter zou gebruiken, totdat ik haar de Silky Shea gaf.

Silky Shea-Aloe HaarboterEindelijk en voor het eerst belde ze super enthousiast over een product en zei Mireille I LOOOVVE this new product! Het enige product dat ze nu regelmatig koopt is dan ook de Silky Shea. Als het bijna op is belt ze en zegt ze, I need more of that Silky Shea. I have so little left. Ik ben altijd blij als ze belt en het maakt me helemaal blij dat ik eindelijk mijn Haitiaans-Amerikaanse vriendin meer dan tevreden kan stellen, met een product.

Ze blijft bestellen omdat de Silky Shea haar mooie haar zacht en soepel houdt. Maakt niet uit of ze de twists nou twee of drie weken draagt. Silky Shea is voor haar de perfecte haarverzorging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *