fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Haarverzorging voor jonge meisjes met Kroeshaar

Angela is samen met haar broertje geadopteerd door de familie Buyk uit Oud Gastel Noord Brabant. Ze is bijna 10 jaar en heeft een heerlijke haardos. Angela heeft al enkele jaren gerelaxed haar maar omdat haar moeder, Conny, zag dat relaxen het haar geen goed deed ging ze opzoek naar informatie. Zo kwam ze terecht bij kroeshaar.com. 

angela.jpgAls een van de eerste bestelde Conny het nieuwe boek “Natuurlijk Kroes” en toog met de hele familie naar de lezing in Amsterdam. Hun reactie:

Hallo Mireille,

Wij vonden het een leerzame middag, met name Angela vond het erg interessant.

going natural silky shea hair butterVooral het verhaal over de shampoos was nieuw voor ons, we hebben inderdaad altijd verondersteld,dat het moest schuimen om het haar schoon te maken. We vonden de lezing heel goed en goed opgezet.

Bij deze de foto’s vam Angela. Ze is bijna 10 jaar en heeft het haar al enkele jaren gerelaxed.
We zijn nu bezig om het op een ander manier te doen.

We willen je nog wat vragen :
wat adviseer je voor Angela`s haar, om het haar te wassen en te onderhouden.
Wij denken zelf sheabutter,
kruiden shampoo en
detox conditioner.

groeten
Conny

angela2.jpgAngela heeft een mooie kop haar. Hoewel ik het haar niet van dichtbij heb kunnen bekijken, lijkt alsof het met een no-lye of kinder relaxer is gedaan. Jaren geleden zijn fabriekanten begonnen met thuis relaxers op de markt te brengen en de reklames hebben weer een goede job gedaan om ons te laten geloven dat no-lye relaxers beter zijn dan lye relaxers. Niks is minder waar. De Amerikaanse kappers, Berry Fletcher en Shamboosie, zeggen het beiden in hun boek. Volgens Fletcher zijn deze relaxers zefs de oorzaak dat er zoveel vrouwen met weaves rondlopen.
No-lye relaxers maken het haar droog, stug en breekbaar. Haarvet helpt niet omdat het niet eens meer wordt opgenomen door de beschadigde haarstrengen. Shamboosie zegt dat het enige wat helpt zijn moisturizing deep conditioners. Dit zijn deep conditioners op water basis.

De Going Natural Detox Conditioneris speciaal gemaakt om resten die het haar uitdrogen, te verwijderen, de Going Natural Kruiden Shampoo is een goed reinigende shampoo is een zacht reinigende zeep-vrije shampoo en Silky Shea Haarboter is ideaal om het haar zacht te maken. De drie producten zijn dus een goede keus.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *