fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Achtergrond van het Sabi Wiri Evenement

Achtergrond van het Sabi Wiri Evenement
Achtergrond van het Sabi Wiri Evenement

Na de publicatie van het 1ste boek over Kroeshaar en de lancering van kroeshaar.com, werd ik overdonderd met vragen. Hoewel ik dat als positief heb ervaren, verbaast het mij, hoe weinig wij eigenlijk weten over ons eigen haar.

Ook de vooroordelen ten opzichte van kroeshaar doen mij steeds weer versteld staan. Vandaar dat ik het initiatief heb genomen om de Sab-I-Wiri Dei te introduceren.

Een even goede reden is dat het erg slecht gesteld is met ons kroeshaar. Uit onderzoek blijkt dat bijna elke vrouw met kroeshaar, te maken heeft met haar dat breekt, uitvalt of niet groeit, of wel iemand in kent met dergelijke haarproblemen. Ik snap niet dat we daar nog steeds genoegen mee nemen. Vandaar dat mijn motivatie om de Sab-I-Wiri dag te organiseren.

Het doel van de “Ken-uw-Haar-dag” is vrouwen te informeren over de juiste verzorging van kroeshaar. Ook de veelzijdigheid van kroeshaar wordt belicht, evenals een stukje geschiedenis, die mede oorzaak is aan de manier waarop vandaag de dag met kroeshaar wordt omgegaan. Aan het eind van het programma krijgt het publiek de gelegenheid om vragen te stellen.

Ik hoop dat elke Sab-I-Wiri Dei bijdraagt tot een betere verzorging en een positief beeld van kroeshaar. Indien je interesse hebt in het organiseren van een Sab-I-Wiri Dei stuur mij een mailtje.

Mireille Liong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *