fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Alles wat je moet weten over Braidlocs, Sisterlocks, Locs en Kroeshaar

1 Jaar Braidlocs in Beeld
3 Jaar Braidlocs in Beeld

Wil jij beginnen met Sisterlocks, Braidlocs, Microlocs of gewone locs en heb ook jij honderden vragen over het proces?  Dan is het tijd voor een Braidlocs Consult!

Graag geef ik jou niet alleen antwoord op al jouw haar vragen, met genoegen vertel ik ook waar jij op moet letten, hoe je jouw haar het beste kunt verzorgen en welke haarproducten jij het beste kunt gebruiken voor jouw type haar. Uiteraard komt er veel meer bijkijken.

Waarom een Braidlocs consult?

Na 15 jaar schrijven en bloggen wordt ik nog steeds overladen met vragen over kroeshaar en Black Hair verzorging. Soms geef ik vluchtig antwoorden in een chat,  ook beantwoord ik vragen in videos, maar het blijkt gewoon echt niet genoeg. Vaak wil men net iets meer weten, wil iemand graag persoonlijke informatie. Dat doe ik graag en vandaar zo een braidloc sessie.

Het doel van een Braidloc consult is om jou wegwijs te maken in de wereld van locs, maar ook om je een idee te geven wat je kunt verwachten wanneer je besluit jouw haar te gaan loccen. Ik leg uit wat Braidlocs precies zijn, wat het verschil is tussen Sisterlocs, Braidlocs, Micro Locs en gewone locs en nog veel meer. Hoe lang jouw haar minimaal moet zijn, of jouw haar wel geschikt is voor locs, hoe jij het beste kunt beginnen, hoe vaak je het haar mag/moet wassen, hoe vaak je het moet bijhouden, of je het zelf kunt bijhouden, hoe vaak je het moet bijhouden, wat het zal gaan kosten, zijn maar enkele punten die aan bod komen.

Zie hier mijn Braidlocs Blog

Over het Braidlocs consult 

Een Braidlocs consult is een live video chat van minimaal een half uur. Dit kan geschieden via Google Hangout, Facebook Voice of Skype. De kosten hiervoor bedragen 75 Euro, maar vanwege het 15 jarig jubileum is het maar 50 Euro. Ga naar het contactformulier om je aan te melden en geef daarop verschillende tijden waarop je kunt. Kies ajb een tijd waarop je weet dat je uitgerust zal zijn en neem de tijd om over de volgende vragen na te denken en te beantwoorden:

  • Hoeveel tijd besteed ik aan mijn haar?
  • Hoe vaak was ik mijn haar?
  • Welke haarproducten gebruike ik?
  • Hoeveel geld geef ik uit aan de verzorging van mijn haar?
  • Wat voor haar wil ik en wat verwacht ik van locs?

Ik zie je graag bij het consult!