fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

BlackFollicles.com; dé Marktplaats voor Kroeshaarproducten

Bruidskapsel voor Kroeshaar
Bruidskapsel voor Kroeshaar

Maanden geleden was het al aangekondigd; de nieuwe webshop wordt niet gewoon uitgebreid, nee. Het wordt DE Marktplaats voor Black Hair producten. Om aan al jullie verzoeken te kunnen voldoen zullen naast de Going Natural Hair Care producten dus ook alle andere merken haarproducten te verkrijgen zijn op deze nieuwe marktplaats, maar zelfs dat is nog niet alles.

Alle mogelijke aan kroeshaar gerelateerde items zoals hoeden, haarbanden en headwraps speciaal gemaakt voor heerlijke grote afro’s en super dikke dreadlocks, zullen eveneens te verkrijgen zijn. Uiteraard kan kroeshaar geïnspireerde mode niet achterblijven. Verwacht daarom ook tshirts, tassen, riemen en veel meer. Zeg maar alles om de eigentijdse groeiende modebewuste kroeshaar lifestyle te supporten!

Het concept ligt nu eindelijk helemaal klaar en hoewel het prototype al staat, is de marktplaats zelf nog niet af. Om deze af te maken ga ik een crowdfunding project starten, want het bouwen van zo een online marktplaats met alle nodige social media toeters en bellen, kost nu eenmaal geld. Met heel veel genoegen kijk ik uit naar de bouw van deze nieuwe marktplaats en als ieder lid slechts 10 euro bijdraagt, is BlackFollicles.com binnen no time een feit.

Voordat deze crowdfunding echter van start gaat hoor ik errugg graag jouw mening. Jouw input is namelijk heel erg belangrijk want het doel is om jouw tegemoet te komen waar het kan. BlackFollicles.com wordt echt jouw marktplaats. Een online mall voor een ieder met kroeshaar en krullen. Hopelijk ben jij net zo verheugd en kijk je er net zo erg naar uit als ik.

Bij deze kun je daarom alvast kijkje nemen op de site: BlackFollicles.com en als je mee wil helpen graag! Ik kan alle handen, voeten, tenen en vingers gebruiken. Graag hoor ik het volgende van je:

  • Welke andere haarproducten je graag zou willen zien; noem het merk en type product.
  • Wat voor andere speciaal producten of mode items je zou wil zien; Ga echt helemaal los.
  • Voor welk(e) perk/kado zou je kiezen en waarom?
  • Of je  wil meehelpen met de crowdfunding campagne.

Je kunt commentaar plaatsen of je kunt me mailen via het contactformulier.

Ik kijk uit naar je reactie. Alvast heel hartelijk thanks!

Marilea Joyner en haar partner vonden BlackFollicles.com zo interessant dat ze een interview voor BTI (Business Technology and Innovation) hebben afgenomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *