fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar modellen gezocht voor ANNM

Goed nieuws! America’s Next Natural Model, de online competitie voor kroeshaarmodellen gaat internationaal. Season 6 is nu dus ook open voor contestanten uit Nederland, Engeland en de rest van Europa.

Behalve gratis producten en de titel krijgt de winnaar een gratis trip naar Parijs voor een foto shoot, een commercial en om als representatrice op te treden van Boucles d’Ebene, de grootste Black Hair en beauty show in Europa.

America's Next Natural Model
Jayme Goodwin America’s Next Natural Model Season 5

Ben jij model of droom je ervan model te zijn dan is dit de kans van je leven om meteen een internationale carierre te lanceren. Niet alleen de leden van kroeshaar.com zullen weten wie je bent, ook de 30.000 abonnees van going-natural.com en de 25.000 fans van de going-natural.com fan page!

Wacht dus niet langer en klik voor meer informatie over en om je in te schrijven voor America’s Next Natural Model season 6. Ben je zelf geen model maar ken je wel een bloed mooie vrouw met kroeshaar, geef het dan door.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *