fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Beyonce & Jayz bij de Grammys

Beyonce & Jay z is als je de nummers mag geloven het meest succesvol echtpaar in show bizz. Daar heb ik best wel respect voor maar het leuke is dat ik deze twee, echt waar 2 weken geleden in China Town zag lopen. Gewoon met ‘zn tweeen.

 

Beyonce & Jayz is als je de cijfers mag geloven het meest succesvol echtpaar in show bizz. Het is haast niet te geloven maar ze zijn nog bekender en succesvoller dan Brad Pitt en Angelina Jolie, van wie ik groot fan ben. 

Hoewel ik wel van hun muziek houd kan ik niet zeggen dat ik alle nummers van ze ken of de allergrootste fan ben van geen van beiden. Toch heb ik wel super respect voor de carriere’s die beiden hebben opgebouwd. Beyonce’s professionaliteit en werk-ethiek heb ik altijd indrukwekkend gevonden, evenals die van JayZ.

Daar heb ik best wel respect voor maar het leuke is dat ik B and Jay z, echt waar twee weken geleden in China Town zag lopen. Gewoon met ‘zn tween en dat heeft me zeker meer tot een fan gemaakt.

Jayz was de eerste die mij opviel. Hij had een zonnebril op maar we keken elkaar een paar seconden recht in de ogen aan en hij was onmiskenbaar op z’n hoede. 

Grappig is dat je een moment denkt hmm bekend gezicht. Pas toen we langs elkaar heen waren gelopen dacht ik, man dat is JayZ! Ik ben toen terug gelopen om te kijken of ik gelijk had en ja hoor toen herkende ik Beyonce.

Beyonce, die ik in eerste instantie totaal niet herkende met een super blonde pruik, had een hele lieve, bescheiden glimlach op haar gezicht terwijl aan de arm van Jayz liep en tegelijkertijd een vriendelijke nieuwgierigheid uitstraalde.  

 

Geen van beiden hebben zich ooit gek laten maken door succes. Show bussines is not just show, it is BUSINESS. Om succesvol te zijn is het laatste is nog veel belangrijker dan de show.

Succes lijkt voor dit echtpaar alleen te betekenen, harder werken, nog creatiever zijn. Ik denk dat elke sterveling wel een idee heeft van hoe moeilijk dat kan zijn, zeker als je aan de top staat. Dan is het lekker om toch ff te relaxen. Niet dit stel. 

Vandaag hebben ze het weer gedaan. De Grammy’s heb ik niet uitgekeken maar dit de opening vond ik top! Zeg nou zelf. Wat vind jij?

 

B and Jay Z at the Grammy's

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *