fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Amy houdt van kroeshaar omdat

Amy houdt van kroeshaar omdat … leerares van beroep, was aanwezig bij de allereerste Sabi Wiri Dei in Theater Unique in Paramaribo op 12 september 2003. Ze was zo geinspireerd door de Kroeshaar Presentatie dat ze meteen is begonnen met het lokken van haar haar. Heel trots kwam ze naar me toe en zei: Mijn locs zijn even oud als je eerste presentatie.Naam: 
Amy Adams 

Beroep: 
Lerares 

Kapsel: 
Dreadlocks

Amy Adams, leerares van beroep, was aanwezig bij de allereerste Sabi Wiri Dei in Theater Unique in Paramaribo op 12 september 2003. Ze was zo geinspireerd door de Kroeshaar Presentatie dat ze meteen is begonnen met het lokken van haar haar. Heel trots kwam ze naar me toe en zei: Mijn locs zijn even oud als je eerste presentatie.

Amy's Dreadlocks 10 jaar kroeshaarNou, om je eerlijk te vertellen, was ik minstens even trots op haar en de prachtige dreadlocks die sierlijk over haar schouders vallen. Het altijd leuk om te horen dat je mensen inspireert, maar om dan ook in levende lijve het bewijs te zien van een Sranan Oema die trots is op haar prachtig gezond haar is werkelijk het beste compliment dat ik ooit kan krijgen. Daar doe ik het voor!

Short natural coilsIk hoop uit de grond van mijn hart dat er in de nabije toekomst veel meer zwarte vrouwen rond zullen lopen die trots zijn op hun eigen haar. Ik laat graag een ieder in haar eigen keus maar ik moet eerlijk zeggen dat het me pijn doet wanneer ik vrouwen hoor roepen dat ze “echt” Braziliaans, Indian Remy haar of wat dan ook hebben gekocht, wetende dat het is om hun schaamte voor kroeshaar te “verbloemen.”  

 

    

Om dreadlocks te verzorgen zijn de bovenstaande producten aan te raden. Ook Amy heeft meteen besteld.

 

 

Ik houd van kroeshaar omdat
ik kan laten zien hoe mooi kroeshaar is

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *