fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar Pressrelease

Een weekend Kroeshaar.

 

 

1 en 2 mei 2010
Sab I Wiri Weekend met Tante Es

Andere kroeshaardeskunigen die op de zaterdag aan het woord komen zijn Charlene Dick, Sisterlocks Consultant en Levi Tam kroeshaar en loc-specialiste.

Behalve bovenstaande lezingen komen ook diverse documentairs aan bod. My Nappy roots, 300 years without a comb en uiteraard de zeer bekende comedy/docu Good Hair van Chris Rock.

Op zondag 2 mei worden er workshops verzorgd.


Op 1 en 2 mei organiseert kroeshaar.com in samenwerking met SME-Omroep het eerste Sab I Wiri Weekend. Gedurende deze dagen staat kroeshaar centraal.

Het evenement is zo speciaal dat zelfs Tante Es, Jorgen Raymann, aanwezig zal zijn om te garanderen dat ook onbesproken taboe onderwerpen zoals haaruitval, weaves en kaalheid met een vleugje humor benaderd kunnen worden.

Zwarte vrouwen hebben namelijk als geen ander te kampen met haaruitval. Directe oorzaak hiervan is het gebruik van chemische ontkroezingsmiddelen die veelal worden gebruikt omdat natuurlijke kroeshaarkapsels nog steeds niet worden geaccepteerd in de hedendaagse maatschappij.

Initiatiefnemer Mireille Liong, zet zich al jaren in om het denkbeeld van kroeshaar positief the veranderen. De  schrijfster van “Natuurlijk Kroes”, organiseert daarom dit jaar ook de eerste Miss Kroeshaar verkiezing op haar site kroeshaar.com. Liong die nu woonachtig is in Brooklyn, NY zal op 1 mei een lezing geven over de laatste  kroeshaarontwikkelingen in Amerika.

Lokatie:
SME TV
Wibaustraat 150
Entree: 10 Euro
voor meer info:
020 – 7163892
info@kroeshaar.com
kroeshaar.com.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *