fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Playboy Model met locs

Nerissa Irving long DreadlocksZe is zonder twijfel een prachtige schoonheid met onwaarschijnlijk mooie locs. Toch vraag ik mij cynisch af of het magazine juist nu ze in problemen zijn, gekozen hebben voor een zwart model met dreadlocks
. Nerissa Irving long Dreadlocks
 
Nerissa Irvin. Het eerste playboy model met locs. 
 
Ze is zonder twijfel een prachtige schoonheid met onwaarschijnlijk mooie locs. Toch vraag ik mij cynisch af of het magazine juist nu ze in problemen zijn, gekozen hebben voor een zwart model met dreadlocks. 
 
Door de snelle ontwikkeling van de nieuwe media hebben namelijk bijna alle tijdschriften een probleem. De adverteerders manivesteren zich nu liever op het Internet. Dit medium is sneller, interactiver en meetbaarder. De “oude” media moeten deze verschuiving zien te overleven. Een manier is nieuwe markten aanboren.
 
Locs, kroeshaar in het algemeen is een heel nieuw braak gebied, zeker wat betreft de oude media. Een beter model kan je bijna niet hebben om je nieuwe markt aan te spreken.
 

Nu vraag ik me af hoeveel gelocte modellen zich in de afgelopen bijna 60 jaar van het bestaan van het blad hebben gemeld. Het zullen er niet veel geweest zijn, maar ik kan me haast niet voorstellen dat er geen een was. Ik vraag me vooral af wat ze te horen hebben gekregen.
 
Dan is er nog een andere vraag of dit een stap in de goede richting? Hoewel velen het een positieve ontwikking zullen vinden in die zin dat locs nu meer algemeen worden, daardoor eerder geaccepteerd zullen worden en eindelijk als sexy beschouwd kunnen gaan worden vergelijkbaar met andere haarypen.
 
Ondanks het feit dat Playboy nu een vrij geaccepteerd blad is zul je toch ook mensen hebben die het misschien juist geen vooruitgang vinden. Zelfs een morale achteruitgang om locs die zo speciaal zijn zo ordinair te portreteren. 
 
Je staat vrij om je mening te hebben. Het lijkt me duidelijk. Stof tot nadenken en praten. Ik ben benieuwd naar wat jij vindt.
 
Nerissa Irving long Dreadlocks

 

 
 

 

 
 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *