GOING NATURAL HAIR CARE
De Beste Haarproducten voor Kroeshaar en Krullen

Shop voor Kroeshaar, Krullend Haar & Vlechten

WebShop Info

De Haarproducten

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Customer's quote: "Finally products with a love for and understanding of African Hair"

De Going Natural Haarverzorgings lijn is tot stand gekomen na jarenlang onderzoek en testen. Niet alleen naar de verschillende ingrediënten maar ook naar de diverse haartypen.

De beste ingrediënten hebben we gecombineerd voor optimaal resultaat. Niet alleen om de kleine krulletjes van buitenuit een mooie natuurlijke glans te geven maar het haar juist ook van binnenuit optimaal te voeden. Op deze manier kan elk krulletje moeiteloos tot haar recht kan komen en belangrijker nog: tot bloei komen.

Net zoals goede gezonde voeding essentieel is om je goed te voelen, energie te hebben en te stralen, zo zijn ook de Going Natural Producten gemaakt om jouw haar te voeden voor optimale groei en uitstraling.

Alle ingrediënten zijn met zorg gekozen en waar het kan hebben we niet alleen gekozen voor natuurlijke componenten maar zelfs voor de biologische variant; Natuurlijke producten voor biologisch Kroeshaar!

Ingredienten

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive


Olijfolie: Natuurlijke olie vol essentiële vetzuren en anti-oxidanten die cellen helpen veroudering tegen te gaan. Olijfolie is

Arganolie: Schaarse olie die uit de vruchten van de Arganboom wordt geperst. De olie helpt beschadigd haar te herstellen en geeft

Aloë vera sap: Het vocht uit de aloë vera plant stimuleert de haargroei. Het herstelt het natuurlijk evenwicht in de haarwortel, waardoor

Panthenol (vitamine B5): Panthenol heeft een hydraterende werking, het houdt vocht vast en voorkomt uitdroging van het haar. De stof hecht goed

Jojoba olie: Deze olie beschermt het haar tegen alles wat het haar kan beschadigen, zoals koud en guur weer, luchtvervuiling en

Zoete Amandelolie: Amandelolie is rijk aan onverzadigde vetzuren, vitamines A en B, ijzer en proteïne. De olie verzacht en reguleert het

Shea butter:

voedzaam en een natuurlijke verzachter van je haar. Het laat je haar glanzen, waardoor het er gezonder uitziet dan ooit

te voren.

dof haar weer glans. Ook is de olie zeer geschikt voor het verzorgen van een droge en gevoelige hoofdhuid. Een gezonde

hoofdhuid is erg belangrijk voor mooi en gezond haar.

de conditie van het haar na verloop van tijd verbetert.

aan de haarzakjes en maakt de haren gladder en makkelijker te kammen.

voorkomt dat het haar statisch wordt. Het maakt het haar soepel, zacht en gezond.

vochtgehalte, waardoor droog en pluizig haar weer glad wordt en glans krijgt.

Dit plantaardige vet wordt verkregen uit de vruchten van de Karitéboom. Shea Butter heeft hydraterende eigenschappen.

Het hoge lipiden-gehalte zorgt ervoor dat de boter huid en haar soepel houdt en vochtverlies voorkomt.

Ons streven

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ons streven
De webshop streeft ernaar jouw de bezoeker tot klant te maken door de beste producten aan te bieden tegen de beste prijs.

Wat wij bieden: TOP producten!
De Going Natural Haarverzorgings lijn is speciaal ontwikkeld voor kroes en krullend haar op basis van biologische ingredienten die de haarstrengen optimaal voeden, verzorgen en tot bloei brengen.

Community
Meer dan het aanbieden van producten streven wij ernaar het beeld van kroeshaar fundamenteel te veranderen. Om dit doel te bereiken tonen we niet alleen de prachtigste kapsels op de site, we doen we tentoonstellingen, workshops en een jaarlijkse Miss Kroeshaar verkiezing die nog voornamelijk in Amerika plaats vindt.

Hulp nodig?
Zelf heb ik echt letterlijk met mijn handen in het haar gezeten. Ik weet dus heel goed hoe dat voelt. Daarom help ik jou graag. Heb je dus vragen over kroeshaar, stuur ons dan uw vraag of vul dit formulier in voor een uitgebreide consultatie.

Wil je mee helpen?
Dat horen we graag en meehelpen is zeer eenvoudig. Heb je goede ervaringen met een product, zeg het voort, plaats een recentie en deel het met jouw sociaal netwerk op facebook, twitter, instagram of waar je ook bij aangesloten zit.

Wat wij echt helemaal te gek vinden is als je een foto of video met het resultaat van een van onze producten opstuurt of op load. Wie weet ben jij dan de volgende in de WebShop slide show!

Over de Kroeshaar.com Site en WebShop

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

mireille bantu knots hairstyleHi en welkom!

Mijn naam is Mireille Liong-A-Kong. Als Sociaal Entrepreneur en Drs. in de Informatie Technologie, ben ik de Kroeshaar site en Webshop begonnen in 2002 om haarverzorging voor kroesedes zoals ik, gemakkelijker te maken.

Mijn tot op de hoofdhuid afgebroken haar, was aanleiding om uit te zoeken wat er toch mis was met (mijn?) kroeshaar.

Wanhopig door het vooruitzicht voor de rest van mijn leven aangewezen te zijn op weaves, besloot ik alles, maar dan ook alles wat nodig was te leren over de verzorging van kroeshaar. Hoe het ook zij, ik wou mijn eigen gezonde haar terug.

Het werd een wonderbaarlijke persoonlijke expeditie die mij letterlijk dichter heeft gebracht bij mijn “roots”.

Wat ik heb geleerd, staat in het boek “Natuurlijk Kroes, van chemisch glad naar natuurlijk kroeshaar” en de rest van mijn ervaring zit letterlijk in de potjes van de Going Natural Haarproducten lijn.

Na heel veel onderzoek en experimenteren, heb ik geleerd welke natuurlijke ingrediënten het beste zijn voor kroeshaar. Niet alleen om de kleine krulletjes van buitenaf een glans te geven, maar het haar juist ook van binnenuit optimaal te voeden, zodat elk krulletje mooi kan floreren.

Nu hoop ik dat je een of meerdere producten uitprobeert, dat je ons jouw feedback mailt en vooral dat je terug blijft komen wanneer de producten bevallen!

Odi (groet in het Surinaams) en graag tot mails,
Mireille Liong

Voor meer info over mij zie Mireille Liong

Hoeveel bedragen de bezorgkosten?

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Hoeveel bedragen de bezorgkosten?

De producten worden vanuit Amerika verstuurt en daarom beginnen de bezorgkosten voor de consument bij 7.99 Euro. De bezorgkosten liggen in werkelijkheid hoger maar de WebShop om de consument tegemoet te komen betaalt de shop een deel van de kosten.

 

Is de WebShop Betrouwbaar?

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Is de Kroeshaar Webshop betrouwbaar en hoe weet ik dat de Kroeshaar webshop betrouwbaar is?
Ja, de Kroeshaar Webshop is niet alleen betrouwbaar, het is een van de eerste WebShops in Nederland.

De Kroeshaar Webshop is namelijk geopend in 2003 en levert sindsdien de beste producten voor kroes en krullend haar uit Amerika. Het feit dat u hier op deze pagina bent komt door de top service die we gegarandeerd leveren en het feit dat we voorop lopen op innovatief Internet gebied.

Hebben jullie ook een winkel in Nederland?

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Hebben jullie ook een winkel in Nederland of zijn jullie producten ergens in een winkel verkrijgbaar?
Nee, kroeshaar.com heeft geen eigen winkel maar er komen wel winkels die onze producten verkopen. 

Hoe kan ik contact opnemen met de Webshop?

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Hoe kan ik contact opnemen met de Webshop?

De Kroeshaar Webshop opereert vanuit Brooklyn, NY in Amerika. Vanwege het tijdsverschil van zes uur kunnen we geen klanten te woord staan, maar u kunt wel via het contactformulier met ons communiceren. Binnen 24 uur krijgt u antwoord.

Winkelwagen

Sum total:   0.00 EUR
Go to cart

Vrienden van Going-Natural Hair Care

Pijpenkrullen in Kroeshaar Pijpenkrullen in Kroeshaar  

Kroeshaar TV

kroeshaar videos