mmanaten morning show

Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Kroeshaar.com; Nieuwe kapsels, een uitnodigende community en aanbiedingen!

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Het heeft even geduurd, maar als het goed is heb je dan ook wat. Een site van 14 jaar oud, ver voor het facebook en sociaal netwerk tijdperk, herstructureren, kost heel veel tijd. Geloof me. Maar het is zover, de nieuwe site is live! ikzelf ben super enthousiast,  maar het gaat natuurlijk om jullie dus wacht geen seconde. Check it out!

Going Natural Hair Care nu verkrijgbaar in Suriname

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

gnproducts

Na eerst in Amerika te zijn gelanceerd, zijn de Going Natural Hair Care producten nu eindelijk, officiëel ook in Suriname verkrijgbaar. Om dit heugelijk gebeuren kracht bij te zetten organiseerde de in New York wonende eigenaar Drs. Mireille Liong, een Sabi Wiri weekend, een driedaags evenement om kroeshaar te dekolonialiseren.

Slecht haar ontworteld; een tentoonstelling voor de Dekolonisatie van Kroeshaar

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kroeshaar kapsels uit het boek slecht haar ontworteld

Peacock Locs te zien in Slecht Haar Ontworteld.

Going-Natural Hair Care, de nieuwe haarproductenlijn uit Amerika die deze week wordt gelanceerd, presenteert Slecht Haar Ontworteld, een tentoonstelling met als doel de dekolonisatie van kroeshaar.

De tentoonstelling bestaande uit kapsels die de Internet revolutie van natural haar hebben geinitiëerd, belicht de sociale onrechtvaardigheid die de kroeshaarwortels met zich meedragen.

Dreadlocks, afro's en cornrows zijn allemaal kapsels die van nature horen bij kroeshaar, maar niet of nauwelijks geaccepteerd worden in een werkomgeving. Het gevolg hiervan is dat vrouwen met kroes en krullend haar disproportioneel meer dan elk ander volk te kampen hebben met haarbreek en haaruitval, ondanks het feit dat ze meer tijd en geld aan het haar besteden.

De tentoonstelling en het gelijknamige boek, Kroeshaar Ontworteld, hekelen het feit dat het negroïde ras het enige volk op aarde is, dat niet het fundamenteel mensen recht heeft, het haar op een natuurlijke manier te dragen. Zwarte mensen zijn de enigen die naar de rechter moet stappen om toestemming te vragen het haar in dreadlocks te dragen, een kapsel dat de meest gezonde manieren is om kroeshaar te laten groeien, maar structureel gestigmatiseerd en gestereotypeerd is.

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op donderdag 17 maart bij Spice Quest aan de Dr. Nassy laan 107. Vanaf 7 uur kunt u onder het genot van een hapje en een drankje foto's van kapsels bekijken die genomen zijn in Brooklyn, New York, de stad die grond heeft gelegd voor de huidige groeiende kroeshaar movement.

Behalve dat het boek zal worden gepresenteerd, zal Drs. Mireille Liong, kroeshaar ondernemer van het eerste uur, ook een lezing geven over de onbeschreven geschiedenis van kroeshaar.

Voor meer info bel 8956440 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Going Natural Hair Care Weggeef actie

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

going natural poster

Het lanceren van een eigen haarproducten lijn in je thuis land is natuurlijk niet niks. Het voelt meer dan een een thuiswedstrijd voor eigen publiek, zeker als de locatie waar het allemaal plaats vindt, ook nog op het oude adres van je pa's ouderlijk huis blijkt te zijn. Alle reden om blij te zijn!