Kroes Ede Interviews

Kroesedes

Crowdfunding voor Omani Ormskirk - Ze danst zich een weg naar de top

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Het danstalent Omani Ormskirk is slechts zeventien jaar, maar heeft nu al een indrukwekkend internationaal CV. De Rotterdamse droomt van een topcarriere in de internationale danswereld en mag deze zomer deelnemen aan de Summer Intensive Advanced Class van de Dance Theatre of Harlem in New York.

Suzette Dumfries, Van Domburg naar WallStreet

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Suzette Dumfries, Chairwoman en CEO van JP Dumfries Economic Develoment Corporation, is een krachtige standvastige vrouw die steeds uitgaat van één centrale gedachte: durf te geloven dat je meer kan dan wat er op collectief niveau over je gedacht wordt.  Het is die gedachte die Suzette binnenkort wil meegeven aan Surinaamse vrouwen tijdens de UMA! Empowerment and Awareness week in Paramaribo.

Jennifer Baarn; ‘Opo yu yeye, ma no saka yu kra

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Jennifer Baarn is 41 jaar woont en werkt in Dar es Salam, Tanzania, als onderdirecteur van de SAGCOT Centre Ltd. SAGCOT, een publiekprivaat partnerorganisatie met vertegenwoordigers uit de overheid, ontwikkelingspartners en het bedrijfsleven. SAGCOT Centre heeft de verantwoordelijkheid om 3.2 miljard Amerikaanse dollars aan investeringen aan te trekken en te coördineren voor de Southern Highlands in Tanzania, een gebied dat bijna twee keer zo groot is als Suriname.

Sixiomara Richards your Personal Skincoach

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

In 2011 heeft Sixiomara haar jeugddroom waargemaakt en is ze haar eigen schoonheidssalon begonnen: La Morena Beautysalon. Daar moet je dus zijn voor een stralende huid en schoonheids advies. Kijk maar, ze is een wandelende reklame voor haar eigen salon. Ondanks de enorme drukte die hoort bij het runnen van een beautysalon heeft de 34-jarige Curaçaose tijd gemaakt voor kroeshaar.com om over haar passie te vertellen en ons wat tips te geven over hoe we onze huid het best kunnen verzorgen. Precies op tijd voor de feestagen!

Gianinni, de Surinaamse danser met een internationale carriere

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Toen mijn broer belde om te zeggen dat ik misschien een telefoontje van ene Gianinni kon verwachten wist ik niet zo goed wat ik moest denken. Na een google search kwam ik er niet alleen achter dat hij wel heel goed kon dansen, maar dat hij ook ontzettend populair in Nederland was. Als dansfanaat heb ik meteen een van zijn danssolo's aan mijn facebook pagina toegevoegd. Het was een pracht solo en zo zou ik hem onthouden mocht hij bellen. En inderdaad hij belde.  

Fidelia Graand-Galon, van marron vrouw naar internationaal Ambassadeur

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ze is geboren in een marrongemeenschap waar het niet gewoonlijk is voor meisjes om een opleiding te volgen. Fidelia Graand-Galon heeft zich echter niet laten afschrikken door de vele kritiek, heeft hard gestudeerd en is uiteindelijk ambassadrice geworden van de Republiek Trinidad en Tobago. Ze is de eerst marronvrouw die dit heeft klaargespeeld. Daarbij is ze ook nog eens voorzitter van het Marron vrouwennetwerk.