cornrows flat twits updos

Cornrows, Flat Twists & Updos

Cornrows , Flat Twists en Updos

Vlechten, Twists, Cornrows en Flat Twists

Als je ooit getwijfeld hebt aan de veelzijdigheid van kroeshaar, bekijk dan deze kapsels. Het is moeilijk om een kroeshaar kapsel te vinden, dat is gemaakt met een van deze technieken, die niet chic genoeg is voor de meest speciale gelegenheid van jou leven.

Het facinerede van deze kapsels is ook dat je bijna altijd een net iets andere look ontdekt afhankelijk vanuit welke hoek je naar zo een kapsel kijkt. Je blijft kijken! Deze kapsels zijn dus echt alleen voor mensen die geen moeite hebben het centrum van belanstelling te zijn!

Uiteraard is ook hier van belang jouw eigen haar goed te blijven verzorgen. Geniet van de foto's om je mooie ideetjes te geven, maar leer vooral ook hoe je het beste jouw haar kunt verzorgen mocht je kiezen voor een van deze kapsels. Inclusief kapsalon, prijs en houdbaarheid. 

Zie je leuke kapsels help dan de inspiratie te verspreiden; deel, like en geef commentaar! Jouw eigen bijdrage, jouw mooie kapsels, zijn natuurlijk ook van harte welkom. Klik hier om je foto's te uploaden

Klik op elk van de foto's voor gedetailleerde informatie over het kapsel. Daarnaast: Wees gelukkig, geniet van jouw haar!

Chique bouffant getwist  Chique bouffant getwist Chique bouffant getwist  Chique bouffant getwist Chique bouffant getwist  Chique bouffant getwist
Flat Twist Twisted Updo Flat Twist Twisted Updo Flat Twist Twisted Updo Flat Twist Twisted Updo