locs dreadlocks braid locs

Dreadlock Kapsels

Dreadlocks

Dreadlocks, Locs, Rasta, Sisterlocks, Braidlocs, Dreads, Natty Dreads, allemaal benamingen voor kroeshaar dat is samen gergroeid in haarstrengen. Locs zijn ook het meest gestereotypte kapsel waar je voor kunt kiezen als kroesede.

Behalve het diepgewortelde waanidee dat Drealocks onhygienisch zijn en stinken, gelooft men ook dat locs niet veelzijdig zijn. Niets is minder waar. 

Dreadlocks zijn niet alleen minstens even veelzijdig als glad haar, ze zijn de gezondste haardracht om kroeshaar te laten groeien. Deze gallerij is speciaal samengesteld om jou een idee te geven van wat allemaal mogelijk is, maar vooral om jou te inspireren anders te denken over locs. Klik als je meer weten wil weten over dreadlocs of mijn braidlocs

Zie je leuke kapsels help dan de inspiratie te verspreiden; deel, like en geef commentaar! Jouw eigen bijdrage, jouw mooie kapsels, zijn natuurlijk ook van harte welkom. Klik hier om je foto's te uploaden

Klik op elk van de foto's voor gedetailleerde informatie over het kapsel. Daarnaast: Wees gelukkig, geniet van jouw haar!